Allmänt

Straffstädning! ;-)

stad1

 

Jag är fullkomligt ofattbar när det gäller tvättider! Nu är det andra gången på kort tid som jag tar fullkomligt fel på tiden. Sist släpade jag ner all tvätt i lagom tid bara för att upptäcka att jag var en dag för tidigt ute. Idag var jag i allafall lite smartare och tog mig en titt på bokningstavlan när jag gick ut med Loxy i morse. Och då upptäcker jag att jag är ute två dagar – FÖR SENT!

Jag blir galen!

Men jag hade mer tur än jag förtjänade. Det fanns en tid i morgon klockan tio och det hör inte till vanligheterna precis. Vill man ha en tvättid här i huset så får man boka ett par veckor i förväg. Det måste vara någon som har bokat av, något annat är omöjligt.

 

Hur som helst så blev jag så sur att jag straffade mig själv med storstädning. *skratt*
Så när klockan var 09.20 så hade jag hunnit dammsuga hela lägenheten, skura golven, diska, putsa glashyllorna och städa badrummet. Där fick jag! Hehe!

 

Men nu är snart Håkan hemma ifrån ett dygn på Såtenäs, så jag ska sätta på lite kaffe och ha klart tills han kommer. 🙂

Må så gott!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    http://www.lookfantastic.com/beauty/cath-kidston?cid=enews_APR09-1_iPodCath

    Jag vet inte vad cath kidston kostar annars. Men jag har köpt många saker från den här sida och det har alltid blivit väldigt mycket billigare än annars.

  2. Cherlindrea säger:

    Madeleine: Tack så jättemycket för länken! 😀 Jag har varit inne och kikat och det verkar vara riktigt bra priser där. Cath Kidston är ju inte så billigt annars så man letar ju gärna upp ställen som håller nere priserna lite. 😉

    Kram!

Kommentarer är stängda.