Djur

Möte med rådjur

deer5När jag var ute på morgonpromenaden med Loxy i morse för att plocka björkris, så mötte jag helt plötsligt våra två små rådjur ute i skogen. Dom har sitt stråk precis utanför vårt hus, så jag brukar ofta stå på balkongen och fota dem. Då brukar dom alltid stå kvar och bara titta på mig, precis som dom vet att jag inte utgör någon fara för dem när jag står på en balkong. Men idag skrämde jag dem nog nästan från vetten när jag kom klampande inne på deras domäner. *s* Stackarna. Men dom är ju så himla vackra när dom springer tillsammans också. Tyvärr har dom en retlig förmåga att hålla sig bakom grenar och sly, som för att riktigt försvåra för mig när jag försöker få kameran att fokusera på dem. Men ibland kan man i allafall ana sig till dem där i skogen. Jag hoppas varenda gång på den där riktiga pangbilden, och eftersom dom är här dagligen så ska jag väl lyckas nångång tycker jag. smiley Här är i allafall ett par foton på bocken, hinden stod alldeles för långt in i buskarna. Har jag tur så kanske det kommer gå en eller ett par kid brevid dem snart också.

 

deer6

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...