Allmänt

Dagens Vill ha – nytt ipadskal + ipad=kattleksak? ;-)

ipadskal1

Hej hej alla!

Det här har varit en otroligt skön och lugn dag. Jag kan inte fatta att jag faktiskt satt i över 1 1/2 timme och bara bläddrade i reklam tidigare. *s* Jag har till och med sovit en timme ungefär på eftermiddagen. Det är första dagen på flera veckor som grannen varit borta en hel dag och det har varit såå tyst och avkopplande. Men nu kom dom hem för ungefär en halvtimme sedan och oväsendet är igång igen. Men idag orkar jag inte beklaga mig. Jag är så lycklig över den här lugna dagen som jag har haft. 😀

Nu är det snart dags för middag här hemma. Mina jättepotatisar står på kokning men de lär ta ett tag till innan de är färdiga för det jag ska göra med dem. 😉 Lägger upp receptet senare, det är en absolut supergod rätt! =))

Innan dess tänkte jag att det var dags för lite Dagens Vill ha, det var ganska längesen sist. Jag tänkte införskaffa lite nya snygga skal till både iPaden och iPhonen och de här ovan tyckte jag var riktigt läckra! Speciellt det första i nedre raden har jag fastnat för. Gillar kombinationen av svart och färgglada blommor. Alla dessa skal kommer ifrån mytrendyphone.se och kostar 173:-/styck.

id01-052flw

Till iPhonen har jag tidigare suktat efter det här skalet. Jag tycker det är så himla fint i sina milda blålila färger och åter igen har jag fastnat för något med blommor.

Men nu ska jag ta itu med vår middag här. 🙂 Ger er ett litet videoklipp på sötaste kissen som fått en ipad att leka med. 😉

Ha en fin måndagskväll alla!

tavlingsumo2

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Virre säger:

  Ha ha ha:) T om en katt klarar av en i-pad 🙂

 2. Har du skaffat en sån där ipad!
  Funderar på den åt sonen som julklapp – han har redan fått en iphone som blev mycket uppskattad – har de samma funktioner – kan man spela spel på ipad?

  Kram Maud

 3. Såg att länkningen blev fel – su skall det gå till min blogg!!!

  // Maud

 4. ha, ha. så det är kattleksak man skall ha det som.

Kommentarer är stängda.