Allmänt

Mysplats för vovven

lechienmysstund2

Jag har redan alldeles för många hundsängar till Loxy. Sanningen är att det faktiskt står en, ibland två i varje rum här hemma, och det värsta är att han sällan använder dem. Han ligger hellre i våran säng, soffa eller allra helst i knät på mig när jag sitter vid datorn. *s* Katterna däremot, har fått ett mekka i bäddar så dom är ju lyckliga förstås. smiley Ändå kan jag inte låta bli att sukta efter de här bäddarna, eller vad man nu ska kalla dem. Det är ju ingen klassisk hundsäng, utan mer en pälsdyna. Loxy har ju en liten pälspläd som han älskar och helst ligger på när jag lägger ut den på sängen eller i soffan, men den är ändå såpass tunn att han inte gärna ligger direkt på golvet med den. Men en sån här skulle han verkligen ha älskat! smiley

lechienmysstund1

Även dom här två är ju bara helt underbara! För det är faktiskt två olika, även om jag inte uppfattade det från början. En igloo och en ”sovsäck”. Loxy älskade sin igloo som han hade som valp, men jag var bara tvungen att slänga den till slut. Dels var den söndertuggad på det grövsta, och dels tror jag inte att den nånsin blev riktigt ren efter ett hanhundsbesök där herren på besök tyckte att han skulle märka in sitt revir på Loxy’s sovplats. Varenda hane på besök senare fick nämligen för sig samma sak av någon anledning. *s* Sovsäcken skulle han förmodligen försvinna för gott i. *skratt* Han älskar att krypa in under plädar och kuddar och bygga små kojor åt sig själv i soffan på kvällarna. En sådan här skulle verkligen förenkla jobbet för honom. Hehe!

Cloud Cushion Mink Bed finns i tre färger – svart, vit och rosa och går att maskintvätta. 255:-/st.

Snow Leopard – House är i mjuk fuskpäls med en uttagbar dyna i botten, och även den är tvättbar i maskin. 450:-

Snow Leopard – Sleeping Bag är tillverkad av samma material som huset men i form av en ”påse”. Tvättbar i maskin på låg temperatur. 395:-

Samtliga produkter hittar du på Le Chien.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...