Allmänt

Min drömklocka!

klocka1

Har jag nämnt att jag är galen i klockor? smiley Eftersom jag ändå inte kunde sova så bestämde jag mig för att slå ihjäl lite tid och kanske bli lite tröttare, genom att sitta och kika på fina klockor på nätet. Nu har jag ju en klocka som jag älskar, min Dolce&Gabbana-klocka som jag köpte förra året och som jag har visat här på bloggen tidigare. Men så ramlar man över den här! smiley

En rosa Cartier fullpepprad med diamanter! Och ändå ser den inte så prålig ut som man skulle kunna tro när man läser beskrivningen, tycker jag. Nu är det ju så inne med bling bling så man reagerar inte på strass längre. Men tänk att få äga denna i äkta vara. smiley Sa jag att jag var diamanttokig också förresten? *garv*

237 750 kronor får man betala för denna skönhet. Nu ska jag skriva nästa juls önskelista till Håkan innan jag går och lägger mig en stund igen. smiley *Skratt* Hoppas du inte gör som jag och sitter och ugglar vid datorn nu, utan är långt inne i drömmarnas värld. smiley

Har du någon drömklocka?

// Indra – glittertokig smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...