Allmänt

Lite mulet och kyligt idag…

lillis11

 

God morgon på er alla denna torsdagsmorgon! 🙂

 

Det har varit en lite krånglig natt för min del, och jag har haft lite svårt att sova men fram emot efternatten slocknade jag äntligen ordentligt. Det är ju bara så ibland. Tycker dock att jag borde sova som en sten för tillfället, eftersom pollenallergin tar knäcken på en och man blir toktrött av allergimedicinerna. Men tydligen kan det strula ändå, hur trött man än är.

Nog om det. 🙂 Idag ska jag greja här hemma med lite småsaker, försöka hålla mig inomhus så länge björkpollenhalten är såpass hög och hoppas på att en eventuell regnskur rensar upp luften litegrann. Jag har lite lust att baka faktiskt, så det lutar åt nåt sånt idag. 😀 Vet inte riktigt vad ännu bara, men jag ska kika igenom alla mina recept och välja ut något. Och kanske testa nåt nytt också.

Men nu ska jag först och främst köra igenom mina vanliga morgonrutiner, med kaffe, mail och sånt där och sen är det dags för lillemans morgonpromenad. 🙂

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...