Allmänt

Mat, bakning och annat gott!

baket1

 

God kväll på er alla!

 

Det har varit en riktigt lång dag det här. Eller också har den känts extra lång för att jag har varit så pollentrött. Men jag har i allafall fått gjort en del, trots tröttheten. 😀

Det blev inte så många olika bakverk som jag hoppades hinna med, men det blev tre i allafall. Mockarutor, Silviakaka och kolasnittar. Får se om jag hinner baka något i morgon också kanske, men troligtvis inte. Min syster bör dyka upp på morgonkvisten nångång och då ska jag fixa till hennes naglar. Sedan ska Håkan köra henne till eller eller annat ställe, var det nu var – på hojen. 😛 Det blir nog livat! *skratt*

 

Hur som helst – på dagen efter att jag bakat klart så tog jag med mig lite nybakat ner till mamma, där hon och min bror bjudit ner mig på middag. Min brorsa har fått totalt dille på matlagning och han är så himla duktig på det också. Jag hade ju förstås ingen kamera med mig idag, men som vanligt hade jag iPhonen, även om bilderna inte blev så bra.

 

maten1

 

Dennis bjöd på en supergod köttgryta, med paprika, färska champinjoner och marinerade vitlöksklyftor kokade i grädde. 😀 Till efterrätt fick vi gammeldags vaniljglass med färska hallon och blåbär och riven vit choklad. Jisses! 😛 Jag behöver väl knappast säga att mitt fikabröd var en aning överflödigt idag. Haha! Det fick bli kvar till en annan gång. *s*

Hur gott som helst var det idag i allafall, tusen tack bror! 😀

 

När jag kom hem slocknade jag en stund och sedan hade jag en hemskedisk att ta hand om efter dagens bakning. Den där disken ville jag verkligen inte ha i morgon bitti, så jag tog itu med den ikväll. Det tog nästan 1 1/2 timme! Men nu är jag sjukt glad att jag fick den gjord. =))

 

Nu ska jag ta ut lilleman på en sista kvällstur och sen är det nattidags för min del.

Ha en fortsatt fin kväll alla! I morgon är det fredag! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...