Allmänt

En ensam tv-kväll…

easterlight1

 

Hej på er därute alla!

 

Sorry att bloggen stått still idag. Jag hade mina misstankar att jag behövde sova ut ordentligt, men att jag skulle sova i åtta timmar hade jag inte riktigt räknat med. *s* Jag lade mig för att vila vid 10-tiden i förmiddags och vaknade klockan sex i eftermiddags. Helt sjukt! Men nu har jag i allafall sovit i kapp min sömnbrist. Det känns ju bra även om jag inte är särskilt road av att en hel dag försvinner så här.

 

Nu har jag i allafall gjort mig en kopp te och slagit mig ner i soffan för lite tv-kvällsmys. Håkan är på jobbet, men man får göra det så trevligt man kan ändå. Det blir Evan den allmäktige för min del i kväll. Tror jag i allafall, om det inte är nåt bättre som jag har missat. Men den börjar inte förän 21, så fram tills dess tänkte jag fixa i ordning fotona från igår, så jag kan blogga upp dem.
Måste fixa nåt att äta också. Jisses, vad snett allt blir när man vaknar på här sent. Dessutom låter det som om grannarna håller på att slå ihjäl varandra igen. Inte så konstigt kanske… Det var ju påskafton igår och säkert ett och annat glas till middagen. Det är ganska tydligt att deras bråk är förknippade med festkvällar eller dagen efter.. *suck* Tänk att folk aldrig lär sig. När man grälar och slåss varenda j***a gång man har druckit, typ 1-2 i veckan, vore det inte på tiden att man börjar fundera lite och se sammanhanget? Jaja, det är deras problem.

 

Nu ska jag dricka mitt te och kolla runt lite innan jag ska äta lite kvällsmat.

Ha en jättefin kväll alla, och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...