Allmänt

En gnistrande vit morgon…

morgonflox3

 

Hej hej alla!

 

Hoppas ni haft en god natt. Jag fick sova bra fram till kvart över fem ungefär. Då satte grannen igång och sen låg jag vaken och lyssnade på det till kvart i åtta när dom åkte iväg. Men då somnade jag om, tack o lov. Jag är fortfarande helt paff över hur man kan bära sig åt som de gör klockan fem på morgonen. Gapar, skriker, dunkar och väsnas. Så där kan man knappt beté sig om man bor i en villa, i allafall inte ifall husen ligger nära varandra. En kåk i skogen möjligtvis.

 

Men nu har jag i allafall en liten lugn stund om jag har tur. Dom brukar vara iväg ett par timmar på förmiddagen. Klockan halv två i dag ska jag iväg och trimma Elliot, och sen blir det helt enkelt bara att sitta hemma och vänta på telefonsamtalet från mamma. Hon skulle inte vara på op förän kl.11.00 idag, så det kan dra ut på tiden. Håll tummarna för min älskade mamma idag att allt går som det ska.

 

Nu ska jag ta ut lilleman på en liten morgontur. Det måste ha varit kallt i natt, träden är helt vita. Väldigt vackert, även om jag hellre hade haft gröna träd nu. 🙂

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...