Allmänt

Stormig morgon…

somntutor11

 

God morgon på er alla därute!

 

Det blir en gammal favoritbild som får hälsa er god morgon idag, men den passar precis lika bra idag som när jag knäppte den. 😛 Lilleman och husse ligger rygg mot rygg, båda två med huvudet på kudden förstås – även Loxy – och sover som små stockar. 😀 Men varför inte..? Det är lördag,  inga måste-göra idag och vädret är förfärligt. Det kommer riktiga stormbyar här ute med jämna mellanrum och även om det är 0-gradigt så är det nog inte vidare skönt med den här blåsten ändå.

Själv har jag inte sovit på hela natten. Det blev en sån natt med andra ord. Men – tro det eller ej – numera kan jag med trygg förvissning säga att jag kan gå och lägga mig och vila en stund på eftermiddagen. För igår flyttade grannen ut!!! 😀  Hon är förstås kvar därnere idag och städar, och det måste man förstås göra så brötigt som möjligt, men det är ändå toklugnt jämfört med i vanliga fall. Men så har barnen inte varit hemma sedan i förrgår heller, så hon har ju inte haft någon att vråla på.

Hur som helst så körde de möbler för fullt här i förrgår kväll och igår, och nu verkar det som sagt bara vara det sista kvar. Så på måndag är det förhoppningsvis tomt här nere. Jag tror knappt det är sant! Egentligen borde vi ha en gårdsfest och fira, vi grannar som bor i lägenheterna runt om. Jag vet ju i allafall att grannen under den här tjejen kommer att gråta av lättnad nu. Hon har mått otroligt dåligt under dessa månader av allt extremt oväsen.
Jag har full förståelse för om vissa tycker att det här låter överdrivet, och lite grannljud måste man ju stå ut med. Men jag kan försäkra er om att det inte är det minsta överdrivet. Den här tiden har varit en av de mest påfrestande i mitt liv, rent stressmässigt sätt. Att inte kunna få lugn nånstans ens i sitt eget hem, utan att det dunkar, vrålar och skriks hela tiden, dagarna i ända. Det måste upplevas under längre tid för att förstås.

 

Jaja, nog om det! Det är ju snart över nu. 😀

Idag ska jag som sagt försöka få tillbaka lite förlorad sömn från i natt men inte förrän senare. Nu ska jag sätta mig i arbetsrummet och fixa lite, dels på datorn men även vid symaskinen. Och ja, sen blir det nagelhörnan igen. 🙂 Vi får se hur mycket jag orkar med av varje innan jag måste vila en stund. Men nu ska jag ta och koka lite mannagrynsgröt till frukost. Mumma! 😀

 

Ha en fin lördag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. Grattis!!

  2. säger:

    Jätte söt blogg 🙂

  3. Mollice säger:

    Stort grattis! Hoppas allt blir lugnt nu.

  4. sötnnoosen där 😉 (:

Kommentarer är stängda.