Allmänt

Hundmöbler

Olika hundsängar har jag ju visat tidigare, den ena tokigare än den andra. smiley Men även en massa fina sådana som jag inte hade haft något emot att ha själv. Men hundsängar är ju ändå ganska okej i de flestas ögon, de flesta hundar brukar ju ha en bädd, oavsett ras eller storlek. Men garderober tillhör nog den kategorin saker som många tycker är helt sjukt att införskaffa till sin hund. Eller sig själv, ska man väl kanske säga. Men jag tycker faktiskt att dessa är helt otroligt söta. smiley Loxy har ju faktiskt en hel del kläder, även om dom i ärlighetens namn mest hänger där, förutom hans varma vinterkläder som åker på när kvicksilvret sjunker. Så galen eller inte…hade jag haft plats här hemma, så skulle jag inte haft något emot en sån här liten söt garderob, även om det åter igen mest skulle vara för mitt eget höga nöjes skull. smiley Loxy bryr ju sig knappast. smiley

 

 

 

 

 

Sedan har vi de här små hundmöblerna. smiley På samma gång som jag kan känna att det är lite i mesta laget, så tycker jag samtidigt att det är så himla gulligt. Kan det vara för att man ofta tycker att små saker är söta tro? De ser så ”riktiga” ut på något sätt, fast i miniatyr. smiley

Hur det än är, så tycker jag i varjefall att det är både synd och fel att så många dömer ut eller idiotförklarar dem som köper sånt här till sina djur. Det är väl ändå upp till var och en vad man vill köpa?! Förmänskligar hunden, säger vissa. Ja, det händer nog, men knappast bara p.g.a lite hundmöbler, det tror jag inte hunden påverkas av. Uppriktigt sagt, så tror jag inte den bryr sig ett dugg. smiley smiley

Skulle jag ha införskaffat något sånt här, så skulle det ha varit för min egen skull, för att jag tycker det är roligt och gulligt att ha i mitt hem. Och det har ingenting att göra med att jag skulle se Loxy som en människa, utan på min förkärlek för söta saker, och min glädje över att köpa saker som har med Loxy att göra. smiley Ändå är det märkligt att man känner ett behov av att försvara eller förklara sig, så fort det handlar om sådana här saker. Det beror väl troligen på bemötandet man är van vid att få när det kommer till alla de nya hundtillbehören. Babysurrugat är väl det vanligaste folk brukar säga. Men så länge hunden mår bra, trivs och får sina hundbehov tillgodosedda, så tycker inte jag att det angår någon annan vilken orsaken är till att man har hund. Eller vilka saker man köper till den… smiley

// Indra – Älskar pyttesöta prylar smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...