Mat & Bak

Baksällskap… =))

Idag är det julgodisdags! smiley Jag brukar nästan alltid göra samma saker till jul, men i år har jag fått inspiration ifrån bland annat Leilas Jul på tv, så den här julen blir det lite andra saker. Bland annat tänker jag göra hennes Rocky Road, som måste kunna få den kräsnaste att dreggla. smiley Dessutom blev jag sugen på att göra ischoklad i år, efter att fått smaka på Håkans dotter Marias tokgoda smaksatta ischoklad. Men en sak som jag bara inte kan hoppa över är Mozartkulorna. Jag skulle inte överleva en jul utan dem. *s*

Sen blir det i vanlig ordning lite marsipangodis och chokladfigurer. Jag har massvis med roliga chokladformar, så nu åker ”Den lilla chokladfabriken” fram, en superpraktisk chokladsmältare som vi fick av just Maria i julklapp ett år. Den brukar vi även använda när vi har chokladfondue som den passar perfekt till.

Och naturligvis är min lilla älskling med mig och håller mig sällskap. smiley Han ligger på sin lilla födelsedagspläd som han fick när han fyllde 2 år och som han bara älskar. Och hoppas på att nåt ska ramla i golvet förstås. smiley Men det gör det inte idag, då nästan allt består av choklad på bordet. Men han ska få ett nytt tuggben om en stund, så att han har lite att sysselsätta sig med.

Men nu ska jag sätta igång, så jag blir klar på denna sidan dygnet. Ha en fin dag med era julbestyr alla!

// Indra – Baktant i dag.. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...