Allmänt

God söndagsförmiddag!

loxy48

 

God förmiddag på er!

 

Jisses, det blev sent idag också! Men den här gången kan jag inte skylla på nåt annat än lathet..haha! Både Håkan och jag sov till halv 10 idag till vår stora förfäran! Hur i hela friden kan man sova så länge? Jaja, man är väl förhoppningsvis utvilad nu då. 😉

 

Klockan är snart 11 och då ska jag gå ner och hämta Elliot som ska vara hos oss idag. Men han och Loxy brukar sköta sig själva ganska bra, så jag ska nog få tid över till att fixa med mina naglar. Håkan håller på att installera min fläkt nu, så förhoppningsvis slipper jag både starka lukter och massa slipdamm nu. 😀

 

Förresten, ni vet väl att den officiella Rosa Bandet-månaden har inletts nu. Så tänk gärna lite extra på det när ni handlar, det brukar ofta finnas alternativ där en del eller hela avkastningen går till Bröstcancerfonden.

 

Ha en jättefin dag alla! Nu ska jag hämta Pellispricken! 😀

 

rosabandet

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Kanelbullens dag idag, och jag har redan klantat mig på den fronten. ”firar” du? Du får gärna titta in hos mig och berätta 🙂

Kommentarer är stängda.