Allmänt

Lördag morgon…

loxymorgon11

 

God lördagsmorgon! smiley Hoppas du haft en riktigt fin fredagskväll. Själva hade vi en jättetrevlig och mysig kväll hemma hos Helén & Jari. (Mer om det senare..smiley) Idag är jag lite trött faktiskt. Jag har varit vaken i natt också, och det känns att det börjar bli lite för lång tid utan sömn. Men mest har jag varit bekymrad över lilleman. Någonstans på vägen in ifrån parkeringen i går kväll, så måste han ha trampat på något, för när vi kom in så gick han bara på tre ben. De få gånger han gick, mest låg han på golvet och slickade och bet i höger framtass, på undersidan mellan trampdynorna ungefär. Vi kunde inte hitta det minsta avvikande, varken något som kunde irritera och göra ont eller något sår, trots att vi undersökte tassen noga med förstoringsglas.

Idag vet jag inte riktigt hur det är. Han har inte visat någon direkt vilja att slicka på tassen, men han ligger kvar i sängen fortfarande, så jag vet inte om han haltar. Jag får se hur det verkar när han kommer på benen. I värsta fall får jag åka in till Blå Stjärnan med honom.

Håll tummarna för min lilla Loxy. Jag återkommer längre fram med besked.

// Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...