Allmänt

Lillemans tass…

loxy6

 

Som tur är så verkar det inte vara någon större fara med Loxy’s tass idag, till min stora lättnad. smiley Han krånglade lite med den första delen av natten, men sen har han sovit, och i morse verkade han ha glömt bort att han hade ont. smiley Men man blir ju orolig när han visar så tydligt att han har ont, och man inte hittar något fel. Största oron är väl att det ska finnas någon glasflisa eller något i tassen, som man inte ser. Men Håkan nämnde i morse att han kanske hade fått något litet sår i trampdynan i går, och att det sen kom salt i såret ifrån parkeringen när vi gick hem på kvällen. Och det låter ju inte helt otroligt.

Nu verkar han i allafall vara som vanligt igen, och jag hoppas att det håller i sig. smiley Ha en fin dag alla, och på återseende snart.

// Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...