Allmänt

Saphira! =))

Äntligen har jag fått lite nya bilder på ljuvliga söta Saphira! smiley Igår var min syster här med henne, under tiden som hennes saker lastades in i nya lägenheten. 10 dagar är våran andra lilla prinsessa nu, och blir bara sötare och sötare förstås. smiley

 

 

 

 

  Hon har så mycket hår så man blir alldeles faschinerad! Alldeles silkeslent! smiley Jag vet inte hur länge jag satt och bara snusade och myste med henne. Det är inte gärna som man vill lämna henne ifrån sig. smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

Men det var jag ju tvungen till förstås. smiley Hehe!smiley Men då åkte kameran fram igen i stället och jag fick detta underbara kort på min söta syster och hennes lilla stolthet. smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här ligger lilla dockan, nybytt och nöjd, emellan oss alla på sängen. Det blev bara några få foton, för jag hade fel kamera med mig, så jag ville inte utsätta henne för blixten så mycket. Fick inte för lillasyrran heller, för den delen. smiley smiley

 

 

 

 

 

 

 

Man blir trött när man står i centrum hela tiden. smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Då är det gott att ligga och mysa i söta rosa filten som man har fått av mormor. smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

Gott smakar den också… smiley

Och till sist måste jag bara få lägga ut en bild på stolt moster. smiley Jag tror inte jag riktigt har fattat än att det är min lilla systers bebis. smiley

 

 

 

 

// Indra – Fullkomligt tokförälskad! smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...