Allmänt

Ett plötsligt uppvaknande!

rosa-ranunkel

 

God morgon alla!

 

Hoppas ni haft en riktigt god natt därute. Själv har jag suttit och roat mig med Itunes och massa roliga appar i natt när jag inte kunde sova. 😀 Jag ska lägga upp några tips på några roliga sådana framöver, för er som har IPhone. Det är ju himla synd att man inte kan använda apparna i andra mobiler också, men efter vad jag förstått så har många andra mobiler så kallade widgets i stället. Hur utbrett det är och hur mycket det finns har jag däremot ingen aning om, eller vart man laddar ner såna. Någon som kanske vet?

Hur som helst, vid halvfem-tiden gick jag in för att försöka slumra nån timme till, och lyckas faktiskt somna till – för att helt plötsligt fullkomligt flyga upp ur sängen igen! Håkan fick tag i min arm och försökte hålla kvar mig, han trodde väl förmodligen att det var något av mina vanliga ”studsa-upp-ur-sängen-så-fort-jag-vaknar-mitt-i-natten-anfall”. *s* Men i själva verket vaknade jag av att jag helt plötsligt fick jordens kramp i musklerna vid ljumsken ungefär. Det var något av det värsta jag har känt av! Jag brukade ofta få kramp i vaderna på nätterna när jag var yngre, och kan fortfarande få det ibland. Även i tårna kan jag få det nattetid, och måste då upp direkt och gå omkring så att krampen släpper. Men i ljumsken?! Hua, det gjorde ont!!

Men efter några varv i vardagsrummet så släppte det sakta och jag kunde lägga mig igen. Men då var det hopplöst att somna om igen, och för Håkan också stackarn – sånt liv som jag ställde till med när han försökte få mig att ligga kvar med kramp…haha!

Så det blev en tidig morgon för oss idag, som jag ska tillbringa i soffan med kaffekoppen och laptopen i knät. 😀 Idag är det Bakluckeloppis nere på Byttorps Idrottsplats här i Borås, och börjar det inte tokregna så ska jag nog ta mig en tur dit ner idag. Men kommer det så mycket regn som dom hotade med igår, så vete 17 om dom inte ställer in det hela. Jaja, det återstår att se.

 

Ha nu en jättefin lördag alla, och på återseende senare! 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    loppis är kul!

  2. säger:

    älskar ranukel.

Kommentarer är stängda.