Naglar Skönhet & hälsa

Lillasyster Nicole’s nya naglar!

nicolenails1

 

En dag för sent mot vad jag lovade. 😉 Men här kommer i allafall ett par foton på min syster Nicole med sina nya naglar.

Det är ju alltid en otrolig skillnad att få se dem på plats, mot när dom ligger lösa eller sitter på nailtrainern. Och jag tycker faktiskt själv att det blev riktigt fint på henne. 🙂

Men framför allt är hon supernöjd själv, och det är förstås det allra viktigaste! 😀

 

nicolenails2

 

Till min stora frustration lyckades jag sätta en av naglarna en aning snett och det retar mig otroligt! Jag missade lite på att ta bort överflödigt lim, vilket resulterade i att jag limmade fast det mesta i närheten i mina egna fingrar. *s* Men för att undvika att Nicoles naglar skadades av limmet så höll jag nageln fel när jag satte på den, och då såg jag inte ordentligt hur jag satte den. Tyvärr hade jag inget lösningsmedel för naglar med mig ner till mamma, så det var bara att acceptera att den satt där. Det där rackans limmet fäster ju på mindre än 4 sekunder. Men retligt var det! Får se om jag lyckas låta bli henne nästa gång vi ses eller om jag sätter om nageln. 😉

 

Jaja, nu ska jag fortsätta här hemma. Jag har gjort en lite lattjo grej med mina egna naglar idag. Höstinspirerat… 😛

Det kommer upp sen. =))

 

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

rosabandet-resize13

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Jättejättesnyggt!

  2. säger:

    Men så snyggt!!! Jätteläckert!! <3 <3

Kommentarer är stängda.