Allmänt

En riktigt kylig höstmorgon…

fall1

 

God morgon på er i kylan!

 

Lilleman och jag har precis kommit in ifrån en ytterst kylslagen morgonpromenad. Idag är det inte varmt precis.. Men det är i allafall klart, så dagen kan nog bli fin i allafall. Men det börjar verkligen bli dags att  plocka fram lite varma jackor och annat nu. Min tunna vindjacka räcker inte på morgonpromenaderna längre, jag håller ju på att frysa ihjäl. (ja, jag vet – jag är tokfrusen av mig.*s*)

 

Idag är Håkan iväg på sitt sista arbetspass för det här året. Låter skönt va?! 😉

Men orsaken är väl mindre skön kan man säga. Den 14:e ska han operera sitt andra knä, och det innebär minst 3 månaders sjukskrivning. Och första månaden är riktigt jäklig smärtmässigt sett. Men med tanke på hur himla bra hans andra knä har blivit efter första operationen så finns det ju ett ljus i tunneln i allafall. Jag avundas honom inte dock, för jag såg hur han hade det förra gången. Och om man säger som så att Håkan inte är den personen som brukar gnälla precis, så var det ganska lätt att begripa att han hade tokont. Usch! Jag våndas nästan lika mycket jag.

 

Men än är det ett litet tag kvar och vi kommer hinna med en kul fest med klubben först. Och lite annat som vi har planerat.

Idag blir det dock nagelpyssel för hela slanten. 😀 Jag ska bara ta mig en kopp kaffe till, och sen ska jag sätta mig i min nagelhörna. =))

 

Hoppas ni får en fin dag därute alla, och på återseende lite senare!

 

rosabandet-resize1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    ja, burr så kallt de va ute i morse. När jag skulle ta cykeln till veterinären med Betty, du va det alla möjliga kläder på oss båda som gällde.

    ha en bra dag, kram

Kommentarer är stängda.