Allmänt

Sömnlös i Borås…

sleepless11

Hello där ute i natten ni som är vakna…

Det var längesen jag satte mig vid datorn när jag inte kan sova, mestadels för att jag lovat min käre make att ligga still i sängen för att åtminstone få vila även om jag inte kan somna. 🙂 Det har dock säkert fått många att tro att jag inte haft mina sömnlösa nätter på länge, men så bra är det inte tyvärr. Jag ligger fortfarande klarvaken vissa nätter, och denna är en sådan. Jag gick och lade mig vid 22.30-tiden, absolut toktrött, men det spelade ingen som helst roll hur trött jag var – somnat har jag inte gjort likt förbaskat. Nu ska jag väl i ärlighetens namn erkänna att jag för en gångs skull är lite orolig, så det kan säkert spela en viss roll. Det är ju ofta det första man tror när någon inte kan sova – att personen ligger och grubblar eller oroar sig för något. Men så har det ju inte varit för min del, jag har ju varit hur lugn som helst, hur trött som helst, men ändå inte kunnat somna. Just nu är jag ju däremot orolig för min kisse, så det är säkert en av orsakerna i natt. Utöver det är det väl som det brukar vara – jag kan bara inte sova – utan orsak. Eller är det fullmåne tro? 😉 Nej, jag tror inte det, det är ju kolsvart ute. =))

sleepless

Jahapp, jag ska i allafall inte sitta här för länge ändå. Faktum är att min käre gubbe har rätt i den frågan, jag blir faktiskt ännu tröttare om jag suttit uppe än om jag legat still i sängen och vilat hela natten. Men jag är glad att jag inte har något nageljobb i morgon i allafall, för det är aldrig en bra grej att sitta med precisionsarbete när man inte sovit en natt.

Nu har jag varit nere och skämt bort Sassie med lite vispgrädde så här på nattkvisten och ska gå och lägga mig igen. 🙂 Det är väl ingen större chans att jag somnar nu heller antar jag, men som sagt – kroppen får i allafall lite vila, och troligtvis hjärnan också. Hoppas ni sover gott de flesta av er därute, och att ni som har det som jag får lite vila ni också.

Sköt om er och på återseende i morgon bitti!

heart1

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...