Allmänt

Dränkt balkong!

balkongblota1

Jisses, vad det regnar!!

Och blåser! Det är rena busvädret här ute! Balkongen är precis dränkt!
Håkan har åkt iväg för att köpa ägg för det hade jag förstås inte ett enda kvar hemma. Mindre lätt att baka då. *s* Vi köper världens största och godaste ägg ifrån en hönsägare i Sjömarken. Man kan antingen åka till gården, där jag dock inte har varit, eller också så finns äggen till försäljning i en liten butik till samma pris. 45:- för ett flak med 30 jättestora ägg. De är verkligen värda både pengar och extra åkande. 😀


För övrigt har jag tillbringat största delen av förmiddagen i telefon med olika personer. Men det känns som om det är en typisk prata-i-telefon-dag idag. 😛 Grått, regnigt och inte alls väder för något annat. Jag har precis varit ute på ännu en kort tur med Loxy så nu ligger han och surar i soffan, blöt som en fisk. Haha! Han gillar verkligen inte regn. *s*


Nu ska jag i allafall börja förbereda köttfärsen för dagens middag, det enklaste brukar vara att göra pannbiffarna och lägga dom i kylen tills dom ska stekas. Då har man det mesta jobbet gjort. 🙂

Hoppas ni har en bra dag därute, vad ni nu hittar på i regnet. Nu kom Håkan hem med mina fina ägg! 😀

eggs11

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...