Allmänt

Goda nyheter och jordgubbar! :-)

jordgubbar12

 

God kväll på er alla!

 

Nu har jag äntligen fått besked ifrån mamma, det har varit en lång dag idag. Men allt har gått bra med operationen och hon ligger på ett eget rum nu. Jag har inte pratat med henne själv än, utan ska snart ringa. Det känns otroligt skönt att den här delen äntligen är över. Nu är det bara resten kvar – återhämtningen.

 

Någon sömn blev det förstås inte idag för min del. Håkan är en lycklig en som kan plocka ut hörapparaten och slippa höra mycket av oväsendet under oss. Men trots att jag stoppade öronproppar i öronen så hörde jag det mesta ändå av skrikande och tjutande, bankande och slamrande. Så förmodligen slocknar jag väl på soffan i kväll i stället. Det brukar bli så.

Nu ska jag i allafall köra ihop varsin jordgubbsmoothie till Håkan och mig till kvällsmat. Just jordgubben tycker jag nog är den allra godaste i smoothies, men jag har förstås inte provat så många ännu. Nästa gång blir det tropiska blandade frukter. Vi testade mango/hallon härom dagen men den smakade ungefär som halm luktar – blöt halm. Gillade inte riktigt den måste jag säga.

 

Jahapp, då ska jag ta och ringa min mor och sen blir det lite tv-tittande och softande i soffan före sängdags. 🙂

Ha en mysig kväll alla, och sov så gott när det är dags!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. Hej vännen! 🙂 Nu är vinnaren av Carolines resekit utsedd!
  Kika in och se om du vann:
  http://adaras.se/2011/january/hon-vinner-caroline-winbergs-resekit.html#comment

  Fler tävlingar dyker upp snart! <3

 2. gott att op gick bra, kram!

 3. Mollice säger:

  Skönt att allt gått bra idag för mamma. Alltid lite nervöst med operationer. Hälsa henne så gott.
  Kram Helen

Kommentarer är stängda.