Allmänt

God morgon i kylan!

snowlox

 

Hej hej på er!

 

Hoppas ni haft en god natt. Själv har jag sovit riktigt bra, trots att jag legat inklämd mellan Håkan, Loxy, Elliot och Sassie. Haha! Livet är härligt! *s*

Nu har vi precis varit ute på en morgontur med vovvarna, hjärtat och jag, och det är snart dags för tvättstugan. Jag har inte så mycket tvätt idag, så jag tänkte passa på att köra hundbäddar och annat i maskinen. Måste bara hitta min karda så jag kan håra av eländet. Jag har letat ihjäl mig nu på morgonen. Fattar inte vart jag har gjort av den?
Sedan är det dags att köra soffklädseln igen, men det tar Håkan med sig till jobbet i morgon. Smidigare i deras jättemaskin där.

Vad händer mer idag då? Ja, igår hann jag ju inte med något nagelpyssel eftersom vi var på trimmet med Pellisen, så det blir nog ett par timmar i nagelhörnan idag. Sen får vi se vad jag hittar på. Jag har ju två vovvar som vill ha lite underhållning också. 🙂

 

Ha en jättefin dag alla, och ta på er varmt – det är isigt ute.

På återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...