Allmänt

Dagens Vill ha – Klocka från Junkyard

time3

 

Jag ramlade över en länk till en webbutik som jag inte hört talas om tidigare som heter Junkyard.

Dom har hur mycket prylar som helst – både kläder, smycken, väskor, skor, böcker, film, musik och en massa annat. Och där hittade jag Dagens Vill ha, en riktigt läcker klocka i en stil som egentligen inte alls är min. *s*

Jag är inte så mycket för stora plastassocearer egentligen, men vissa saker kan jag tycka är riktigt fina. Den här klockan är nog lite mer vår- eller sommarinspirerad egentligen, men när det gäller rosa så låter jag aldrig årstiden styra. Jag har rosa när jag vill och känner för det, oavsett om det är sommar eller vinter. 😛

 

time1

 

Och det är den rosa klockan som lockar mig mest. Men den finns även i flera andra fina färger, och plastigt eller inte – jag blir glad av att se de här klockorna, och skulle faktiskt kunna tänka mig en i någon annan färg också. Den ljusblå tycker jag är jättefin, och den vita hade verkligen varit fräsch till sommarens lätta och ljusa kläder.

 

time2

 

Tycker man mer om den färgstarka stilen framför pastellfärger så kanske den här skulle passa bättre, en glad klocka i gult, blått, rött och vitt.

Klockan, som är i hårt polycarbon med härdat mineralglas,  heter ”The Vega” och är av märket Nixon. Den har tre visare och drivs med japansk kvarts, och armbandet är stretchbart. Längden på armbandet är 14 centimeter och bredden, som är ordentligt tilltagen, ligger på fyra centimeter. Själva urtavlan har en diameter på tre centimeter.

 

799:- får du betala för den här sötsaken och du hittar den alltså på Junkyard.se.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...