Allmänt

Loxy till veterinären idag

loxyvetten1

God morgon på er alla!


Då var det torsdag då, och dags för lillemans vettbesök. Usch, jag är så himla fånig när det gäller honom – en riktig hönsmamma, jag vet – men jag kan inte låta bli att vara nervös så fort han ska in till veterinären av någon orsak.  Och är det såna här saker, med sövning eller lugnande, så är jag helhispig. Han avskyr ju verkligen att gå till vetten också. När han var yngre, ja upp till ca 2 år faktiskt, så var det inga som helst problem. Men så var det nåt stolpskott till veterinär som slet av en skadad klo på honom utan vidare och sen dess har han varit livrädd för veterinären. Sånt är ju verkligen skitkul! Inte!
Jaja, det är bara att försöka hålla sig lugn för hans skull. Nu står han på fasta i allafall, och han kommer inte bli road över det när han vaknar. Jag fattar inte hur man kan få en så sen tid som 11 när hunden inte får äta? Han hinner ju hamna på svältgränsen innan han är klar i eftermiddag.


Hur som helst, snart kommer Håkan hem ifrån jobbet i allafall. Han har motorcykeln dit så han måste via garaget först och byta till bil, men enligt alla beräkningar så ska han hinna hem i tid. Det är ju ändå två timmar kvar tills vi ska vara iväg. Och nu blir det inget mer Såtenäs på några veckor! 😀 Semester från och med idag! 🙂 Så nästa vecka drar vi upp till Härnösand och vi ska faktiskt en sväng till Ö-vik också.  Ser verkligen fram emot den här resan. =))


Men nu måste jag hoppa in i duschen om jag ska hinna med mig själv idag.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

Håll gärna tummarna för att allt går bra idag för min lille kille.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Det kommer gå bra idag:)

  2. cecilia (med Saga & Betty) säger:

    vi håller tummar och tassar för att de går bra för Loxy!

Kommentarer är stängda.