Allmänt

Massa regn = snart ingen snö! :-D

ovillig-kille1

God morgon på er alla!

 

Ja, idag är det ett riktigt busväder ute, och jag har en vovve som har fattat det där för flera timmar sen. Han har hört regnet och vill inte ut. *s* Å andra sidan förstår jag honom – det vill inte jag heller. 😛 Men jag har redan varit i farten här på morgonen.
För det första har jag varit vaken hela natten, men jag har hållt mig i sängen och försökt att få så mycket vila som möjligt i allafall. Men vid halvfem-tiden gick jag upp och satte på kaffe och gjorde morgonmackor till Håkan och kvart över fem kom han upp. Vid sextiden åkte han iväg och jag gick och lade mig en stund igen.

Efter ca en kvart så ringer han, och är på väg hem igen… Han hade glömt sin lunchlåda.

Trots att vi pratade om det i går kväll, och trots att jag tänkte på den när jag satte på kaffet – på helgerna måste man nämligen ha beställt sin lunch – redan på onsdagen. Så det var bara att kasta på sig ett par joggingbyxor och en tröja och ge sig ner i hissen och möta Håkan som stod inne på gården med bilen. Jaja, jag hoppas det inte var hela världen. Han brukar vara ute i god tid och alltid komma lite för tidigt till jobbet. Tur en dag som denna. Men mindre kul att behöva vända på vägen…

Sen kunde jag definitivt inte somna, för jag lämnade dörren olåst när jag stack ner och fick för mig att jag hörde ljud i lägenheten varenda gång jag blundade. Haha! Så himla nojjig kan jag vara ibland. *skratt*
Hur som helst, när jag kollade telefonen nu vid åtta så hade halva familjen ringt – både mamma, brorsan och ena syrran. Jag började med att ringa mamma och fick höra att alla stod beredda att åka in till Knalleland och gå på mc-utställning. (?!) Den är liksom inte förän 10-11 april, en liten stund kvar om man säger så. 😉 Så jag fick ringa syskonen och stoppa dem innan de åkte ut till en tom Knalleria. Tom på hojar i allafall. *s* Brorsan fick jag inte tag på dock, hoppas Nicole får det i stället. Jag begriper inte vad de har fått detta ifrån?? Kanske att planeringsmötet var i veckan?

 

Nu ska jag i allafall ta mig en kopp kaffe till och piggna till lite och sen är det dags att börja dagen. 🙂

Ha en jättefin lördag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Tack för din snälla kommentar, det skulle vara jättekul att komma till dig nån gång och få målat vacker nagelkonst:)

  Vi kan väl se när sommaren kommer om jag får tummen ur att åka upp till Borås och hälsa på dig, absolut!

 2. säger:

  Åh du vackra lilla vovve!
  Det var länge sedan nu, men jag vill trots det tacka för din fina kommentar. Det är ord som värmer! :o)

  Kram, Leo & Lea

Kommentarer är stängda.