Allmänt

Loxy och matte-mys… :-)

lillemanomatte1

 

Hej därute i vinterkylan alla!

 

Prick 10 minusgrader säger min termometer, men jag ska verkligen inte klaga. Uppe i Härnösand har dom -25 grader nu, det undrar jag om jag ens har upplevt. *s* Jag tyckte det var fascinerande med -19 när vi var där en vinter för några år sedan. =)) Garanterat myggfritt! 😉

 

Sitter i soffan nu och gosar med lilleman. Vi har precis varit ute på en liten runda, och samtidigt mött upp Veronica nere på parkeringen som var här och lämnade av ytterligare tre avsnitt av Sons of anarchy. 😀 Så idag blir det tv-soffan efter maten. =))
Appropå lilleman förresten, han har fått nåt utslag på nedre ögonlockskanten som ser ut som en vagel. Den ser lite röd och inflammerad ut, men verkar ändå inte störa honom så mycket att han blundar i allafall. Jag får hålla ett öga på det, men jag hoppar verkligen inte att det blir något problem nu under julhelgen. Inte rätt tillfälle att behöva en veterinär precis. Jag ringde till våran vett idag för att beställa tid för kloklippning med lugnande – eller drogning som dom kallar det eftersom han sover – och jag skulle egentligen ha behövt tid så fort som möjligt. Men först den 7 januari fanns det tid, så jag får försöka slipa klorna så gott det går med sandpappersfil. Det är inte helt enkelt det heller, men han är i allafall inte lika rädd för den som för klotången. *suck* Jag avskyr verkligen att behöva utsätta honom för lugnande medel. 🙁

 

lillemanomatte2

 

Här sitter vi i allafall och myser i soffan och läser ett eller annat på iPaden. 😀 Loxy ser något intresserad ut på en av bilderna..hehe!
Håkan har precis åkt iväg för att hämta ut medicin åt mig, och handla lite som jag missat. Helt otroligt! Veronica kom ifrån Maxi och hit, och frågade i telefon tidigare om jag behövde något i affären vilket jag inte gjorde..trodde jag. Typ 3 minuter efter att hon lämnat butiken kom jag på att jag saknade både ägg, mjölk och grädde. Hur kan man inte komma ihåg det? Är det något psykiskt det där, att jag inte ska minnas det förän det är försent bara för att krångla till det? Måste vara så. Det får ju inte vara enkelt precis… *s*

 

Nu ska jag i allafall ta mig en liten vila på soffan innan det är dags att sätta igång med maten till oss. Det känns jättekonstigt att duka upp julbordet en dag för tidigt, men hellre det än att inte äta julbord tillsammans med älsklingen alls. =))

Må så gott nu alla, och ta det lugnt ute i julhandeln. Det är ju trots allt inte meningen att man ska stressa sig sjuk bara för att det är jul. 🙂

 

1abarbkermis-06

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...