Allmänt

En rosett runt halsen… ;-)

fashionwalker-logga

 

Den sista tiden har jag blivit helt såld på allt som har med rosetter att göra. 😀

Jag älskar rosetter på väskor, på skärp, på kläder, på naglar – men framför allt på smycken! På flera av mina egna armband har jag fäst en rosett i siden- eller organzaband, men det som jag tycker är allra sötast är alla dessa berlocker eller charms i form av en rosett.

På Fashionwalker.com hittade jag en hel hög med rosettsmycken, både halsband, armband och örhängen. Tyvärr är det en Japansk sida och dom levererar inte till Sverige. Men man kan ju i allafall titta och njuta, och kanske plocka lite idéer här och där. 😉

 

jap3

 

Alla de här ursöta halsbanden hittade jag i webbutiken. Mina personliga favoriter här är halsbandet längst upp till vänster med pärlor och en liten vit tygrosett, det guldfärgade halsbandet i mitten med rhinstones och så halsbandet längst ner till höger med den lilla rosa pärlan.

 

jap1

De här armbanden tyckte jag också var ursöta. Något man kanske skulle kunna försöka sig på att göra själv. 😀

 

jap2

 

Och så sist ut – två par örhängen med rosetter. De till vänster är mina favoriter, men ringarna var jättefina också tycker jag. Undra just om man kan få tag på såna här ”rosettberlocker” nånstans så man kan göra egna favoritsmycken?

 

De här smyckena hittar man i allafall på Fashionwalker.com och dom har massor av andra fina saker. Men som sagt, för oss svenskar bara för ”beskådan”. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Armbanden var ju jättefina!

Kommentarer är stängda.