Allmänt

Regnig hemkomst… ;-)

regnmorgon12

God morgon på er alla därute!


Jaha, då var vi hemma igen då. Och vilket roligt väder vi kom hem till. 😉 Nu är jag den första att erkänna att naturen behöver regn efter den långa värmeperioden, så visst – regna på bara. Men bara tills jag är klar med storhandling och lite andra hemmasysslor, sen vill jag ha sol och värme igen. 😀 Det är bara 9,8+ ute idag, rena höstkylan ju!


Hemresan igår gick bra, men det var sjukt mycket trafik. Jag slapp dock att bli åksjuk, men jag valde att inte utmana ödet och sätta mig med datorn och greja, för då hade det kommit som ett brev på posten – som vanligt. Så jag var lite social med min stackars gubbe i stället, som fick sitta och köra hela den här långa, sega vägen. Lite drygt 220  mil hade vi kört när vi kom hem, från att vi startade i Borås förra veckan. 😛


Nu ska jag göra mig i ordning för tidig storhandling, vi har absolut ingenting hemma, och så återkommer jag lite senare när jag har fixat i ordning alla foton ifrån norrlandsveckan.

Ha en jättefin dag alla, trots vädret, och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Välkomna hem!

Kommentarer är stängda.