Allmänt

Åska och blixtar – slog den ner i närheten tro?

blixt1

Jag höll på att få ett hysteriskt anfall här tidigare idag! Jag hade suttit och jobbat med websidegrafiken i ungefär 1 1/2 – kanske 2 – timmar när jag hörde hur åskan började gå utanför. Men jag tyckte inte det lät sådär jättenära, så jag bestämde mig för att inte bry mig om det idag. Jag hade helt enkelt inte tid att stänga ner datorerna.

Tror ni inte på fan att jag knappt hinner tänka tanken, så blixtrar det till och knallar nästan exakt samtidigt och jag hör ett karakteristiskt pfffjuuuuuuu… ifrån datorn och skärmen blir kolsvart… och hur mycket hade jag hunnit spara det arbetet?

Men blixten kan knappast ha slagit ner i vårat hus eller ledningar så det tagit direkt i min dator, för datorn startade om sig själv och efter sedvanlig felsökning eftersom Windows inte avslutats på rätt sätt, så funkar datorn som den ska igen. I varje fall har jag inte märkt några fel än. Jag har nämligen varit med om ett blixtnedslag i en dator en gång tidigare, och den datorn var stendöd för gott. Den lämnades in, men gick aldrig att få liv i igen utan var bara att skrota. Så den här gången måste ju blixten ha slagit ner nånstans i närheten eller nåt liknande, och påverkat nåt i våra ledningar? Ja, inte vet jag – det är inte riktigt min avdelning, det här.

blixt2

Så nu är det bara att göra om allt från början igen. Gör Om – Gör Rätt! *stön*

Inte konstigt att jag har haft en sprängade huvudvärk hela dagen. smiley

Jaja, må så gott alla! Jag återgår till mitt grafikjobb. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...