Allmänt

Solig augustimorgon…

bloggfoto16

 

God morgon på er!

 

Då var det morgon igen. 🙂 Jag har inte fått sova så bra i natt, så idag måste jag verkligen ta det lite lugnt. Det är bara så himla svårt när man har saker man vill göra. Man börjar lite smått med en liten grej, och sen är man igång och fixar och donar som en tok i allafall. Men idag ska jag verkligen försöka tänka mig för, så det inte blir lika dumt som sist. Har ingen lust att ligga en hel dag till. *s*

 

Men det ser i allafall ut att bli riktigt vackert väder idag. 😀 Solen lyser och det är nästan 18 grader i skuggan redan. Det lutar åt en hel del sköna skogspromenader med Loxy idag tror jag. =)) Jag vet i och för sig inte om Håkan har några planer för dagen när han kommer hem, men eftersom hans tank har kommit på posten så har jag mina aningar…. hehe! Men jag kanske följer med upp till mc-lokalen idag, vi får väl se. Nicole, Saphira och Boss kommer upp hit till mamma idag också så jag vill gärna hinna träffa dem också. Loxy och Boss har inte setts sedan Nicole hämtade hem honom, så det ska bli roligt att se hur dom reagerar nu när dom får träffas igen. Jag misstänker att det kommer bli ganska livat. 😛

 

Men innan dom dyker upp så ska jag sätta mig vid symaskinen en stund. Loppisar och hantverksbutiker erbjuder inte bara massa roligt att köpa – dom ger en också en hel del idéer på saker man kan göra själv. 😀 Så jag tänkte sy ett par ”ugnshandtagshanddukar” idag. Jag återkommer med foton när jag sytt klart så ska ni få se vad jag menar. =))

 

Men först ska jag ta en kopp kaffe till och softa lite ute på balkongen. Loxy jagade upp mig redan halv sju i morse, så den lilla rackaren har redan hunnit vara ute, äta frukost och gått och lagt sig igen. Slöfocken.. 😉

 

Ha en jättefin dag alla, och hoppas ni får fint väder ni också – vart ni nu bor.

Jag ska försöka hinna med att svara på alla kommentarer och mail idag också, så det droppar väl in lite efterhand. 🙂

 

Må så gott och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. go morron. Tack för din fina kommentar å GRATTIS till ditt plus vad gäller vikten. Måste erkänna att de känns lite konstigt att säga så, i vanliga fall då nån får ett plus på vågen.. då brukar de låta mer såhär ”kom igen, kämpa på! Snart får du ett fint minus!”, men eftersom du behöver ett plus å inte ett minus.. ja då får du en Applåd för de!

  Förstår att de är svårt att gå upp i vikt, när man inte har så lätt för de.. men grattis än en gång!

  Jag sitter nu här å är supernervös inför arbetsintervjun. De e min första någonsin. Har ju jobbat förut, men kände stället å då blev det ju aldrig nån intervju direkt.
  Men jag hoppas att de går bra och att jag får jobbet! Lovar att skriva hur de gick när jag kommer hem.

  kram å ha en fin dag

 2. Hej vännen 🙂 Härligt att starta dagen med att läsa ett av dina inlägg! Vilken supermysig dag du har planerat, blir så avundsjuk på dina fikamöten med familj och djur och gott fika;) Visst brukar vi fika med familjen men det är inte ofta vi får till allt det där, hihi. Men idag ska jag till min extra farmor/mormor (Amadeus ägare) och lära henne en massor om datorer och internet också ska vi äta lunch så det blir nog trevligt:D Och då är det ju djur med också:)
  Jag längtar efter att få se dagens pyssel, blir nog superfint! Om man får önska, så önskar jag kort från bus-vovvarnas möte:D tihi de var ju såå söta på sina buskort!

  Ha en uunderbar dag, njut i solen och ta det lugnt, kramar din vän Camilla<3

 3. säger:

  Hej vännen!! Det började för ca 1 månad sedan.
  Vi vaknade av att Revo slickade sig JÄTTE mycket, vi sa bara till han och så tänkte vi inte mer på det. På morgonen va det jätte blött i våran säng =S
  Vi tänkte mest att han har slickat sig.
  Men sen gjorde han så en tre fyra gånger hemma hos mina svär föräldrar. Han hade även börjat dricka ovanligt mycket under 2 timmar hade han druckit över 1 liter.
  Han har även varit nere och hängig.
  Så vi åkte till vet.
  De har tagit jätte många prover och röntgat honom men inte hittat något =(
  Han har fått medicin men den hjälper inte.
  Sen skickar han ju sig jätte mycket och då blir han röd om snoppen istället =(
  Så det blir en ond cirkel.
  Det kommer även mkt kiss igår rann det från penis när han låg o sov =(
  Kram

Kommentarer är stängda.