Allmänt

Blev en intressant tv-kväll ändå…

husseloxy3

Mina grabbar tittar på tv.. 😛

 

God kväll på er därute alla!

 

Nu är snart Efterlyst slut, första avsnittet för den här säsongen, som dessutom är den 40:e. Det är ju helt otroligt att programmet har funnits i 20 år! Jag hoppas innerligt att dom får in tips som hjälper polisen med fallen, alla naturligtvis, men fallet med Nancy grep mig verkligen. Stackars familj! Dessutom – Kents låtvideo i samband med Efterlyst – sjukt bra!

 

Uppdrag granskning var också väldigt intressant i kväll. Till vår stora häpnad fick vi veta att Ryssland ska ha dumpat radioaktivt avfall och kemiska substanser i Östersjön, strax utanför Gotland inom Svensk ekonomisk zon. På 90-talet! Saken ska ha varit känd av regeringen redan då, trots att det var en superhemlig sak, men tystats ned – troligtvis av ekonomiska och politiska skäl. Det ska bli mycket intressant att se om det väcks nytt liv i frågan nu efter den här dokumentären. Det vore ju helt sjukt om det ignoreras på nytt nu när så mycket fakta kommit fram till allmänheten.

 

Nu ska vi kika på första avsnittet av ”It’s me or the dog” på 3:an och se om det är något att ha.

Må så gott alla och sov så gott när det är dags.

På återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Tänk så mycket som gömts i havet…

  2. 🙂 Hoppas att ni hade en mysig kväll. Vi såg också Efterlyst, jag rös i hela kroppen när de tog upp fallet Nancy. Stackars tjej hann ju inte gå många steg… USCH!

    Här är det också svårt att ta sig fram. Vi fick klättra över snövallar i morse för att ta oss till dagis, jag tror inte jag har använt vagnen mer än 2 ggr denna vinter, det är stört omöjligt att ta sig fram, alla gångvägar och trotoarer är blockerade med all snö som de inte vet var de ska gömma 🙂

    Ha en fin dag. Kram Sara

Kommentarer är stängda.