Naglar Skönhet & hälsa

Riktigt somriga naglar i pastell!

deko-sommarnaglar1

 

Hej hopp alla!

 

Kikar in med en bild på min senaste nageluppsättning – en riktig sommardesign! 😀

Mer somrig kan man väl knappast tänka sig. =)) Jag tyckte det var lite kul att göra dem i olika färger, men jag tycker varje färg är fin i sig, så jag kanske gör enfärgade uppsättningar också längre fram.

 

Här har jag i allafall lagt ett vitt lack i botten och därefter målat tipparna i rosa, ljusgrönt, ljuslila, gult och ljusblått. Prickarna i vitt är gjorda med en fransk manikyrpenna. I tippskarven har jag applicerat rhinstones i en färg matchande tippen, och bredvid dem en rad med vita halvpärlor. Därefter är hela nageln överlackad med ett skyddande topcoat.

De här naglarna kommer passa fint vid något riktigt somrigt tillfälle, som midsommarafton kanske. 😉

 

Nu ska jag kika vidare på ”2 1/2 men” på 3:an men sen vete 17 vad det blir. Onsdagar är verkligen en riktig tråkig tv-kväll. Det lutar dock åt ”Uppdrag granskning” och ”Efterlyst”. Orkar jag så kikar jag nog även på ”It’s me or the dog” kl.22.00. Hoppas i allafall att ni har haft en fin dag alla, och får en mysig kväll, vad ni nu ska hitta på.

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. säger:

  Sommarkänsla på naglarna men även väldigt fint nu till påsken som kommer. Härliga färger! 🙂

 2. säger:

  Wow! Vilka små lyckopiller! Jag älskar alla dina nagelkreationer, även fast jag själv inte gillar att använda sådana själv. Men de här skulle jag definitivt ha med glädje!

  Hej hopp!

 3. säger:

  Shit va snygga 😛 tycker riktigt mycket om dom 🙂
  Lust att göra nya till mig någon dag?? *blink blink* 🙂
  kramar om

 4. säger:

  Ja jag håller verkligen med! Mina små snuttar får också kramp så fort de går ut, stackarna!

  Vilka fina naglar du har gjort, jag älskar naglar och nageldesign! Det ger liksom en guldkant på tillvaron.
  Kramar!

 5. säger:

  Wow! Jättesnygga naglar du har gjort.
  Såna skulle jag vilja ha. *ler*
  Man får verkligen vår & sommar känsla av dem och de gula passar ju jättebra till påsk.

 6. säger:

  riktigt snygga naglar!:D

Kommentarer är stängda.