Naglar Skönhet & hälsa

Mina glammiga blingade festnaglar! :-)

partynails-rosasvarta1

 

Hej på er därute i söndagskvällen alla!

 

Vi sitter och kikar på Stepford wifes på 5:an men försöker egentligen mest hålla oss vakna så vi inte slocknar för tidigt. De sista nätterna har jag ändå vaknat alldeles för tidigt, så lägger jag mig före 22, så är jag väl på benen igen vid 03-tiden på natten.

Hur som helst – det här är i allafall min senaste nageldesign som jag påbörjade för ett bra tag sedan men fick klart först i dag. 😀

Det är riktigt glammiga festnaglar tycker jag, och idéer till den här designen fick jag faktiskt ifrån Fokis blogg och hennes fina naglar som hon dekorerar. 🙂 Jag ändrade lite efter eget tycke och humör men grunden är den samma.

***

De här har alla en rosa botten med omväxlande svarta och mörkt rosaglittrande halvor. Skarvarna mellan färgfälten är markerade med guldglittrande lack. Tredje och fjärde naglarna på varje hand är lite annorlunda mot de övriga. Där har jag lagt ljust guldrosa som grund och sedan applicerat ett vadderat hjärta på den ena, omkransad av rhinstones och guldpärlor, och tre olika storlekar på rhinstones på den andra, även där kantade med pyttesmå guldpärlor. Jämför ni färgerna så ser  ni att jag har gjort även dessa naglar i motsatta färger, där hjärtat i mitten antingen är svart eller rosaglittrigt med svart eller rosa tipp.

 

Den här designen var lite pillig att göra och tog sin lilla stund innan allt var klart, men det var otroligt roligt även om det kanske inte är helt felfritt. Vissa delar, som till exempel de upphöjda hjärtanen, gav mig en riktig utmaning och det gällde att hitta ersättning för de nageldekorationer som egentligen skulle användas till detta men som jag inte hade hemma. Jag fann helt enkelt en karta med vanliga små hjärtformade klistermärken i mina gömmor, som jag med lite lim och lack kunde använda. 😀 Att hitta lösningar och knäcka små problem på det här sättet är nästan det roligaste av allting. =))

 

Nu ska jag snart sluta mina blågröna och hoppas på en lång och god natts sömn!

Hoppas ni har haft en mysig söndagskväll alla, och får sova gott i natt ni också.

På återseende i morgon bitti igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...