Allmänt

Nya mc-jackan från Bike!

mcjacka1

 

Det var ju ett par veckor sedan som vi var iväg på mellandagsrean på Bike i Trollhättan, men när vi var där så fick jag ju tag i en allvädersjacka för vårens mc-turer som jag lovade att visa ett par foton på. Den har bara blivit hängande här eftersom det inte är något jag använder ännu. Men nu när vi köpte ryggskydd i helgen, så tog Håkan med sig även jackan till mc-lokalen för att hänga upp den där tillsammans med alla andra mc-kläder och prylar. Och då passade jag på att ta ett par foton på den innan den försvann här ifrån. 😛

 

Det är en riktigt varm, vind- och vattentät allvädersjacka, med uttagbart foder och skydd för axlar och armbågar. Inte i ryggen dock, men det köpte jag ju som sagt ett separat nu på mässan i helgen som var. Jag tycker även den är riktigt snygg för att vara en sån här allväders, jag brukar ha lite svårt för att hitta såna som jag gillar rent estetiskt annars. Nu gäller det bara att hitta byxor i liknande stil också.

 

mcjacka2

 

Nu ser jag fram emot att få börja använda den här, för det innebär att mc-säsongen satt igång. 😀

Men mc-åkande är nog bland de saker som känns allra mest avlägset idag tyvärr. Snön har fallit oavbrutet hela dagen, men just nu är det en stunds uppehåll, och Håkan har gett sig av ut för att skotta fram bilen. Själv ska jag ta över spaden efter honom och skotta upp utfodringsplatsen i skogen.

Men fram tills dess ska jag ta en liten middagsvila, för jag är fortfarande oerhört seg och slö efter igår. Jag behöver nog sova ikapp ytterligare lite brist tror jag.

Men jag återkommer lite senare! Ha det så bra därute i snön alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Snygg jacka!

Kommentarer är stängda.