Allmänt

Vår dag i bilder… :-)

sveriges-nationaldag1

 

Hej på er alla!

Nu har jag börjat komma i ordning här hemma lite efter den här långa dagen. Vi åkte iväg tidigt och trodde egentligen att vi skulle komma hem tidigare också, men tiden bara rusade iväg idag. Jag fattar ingenting? Men jag tror att mycket av tiden gick åt när vi hamnade på en grusväg med motorcyklarna idag. *s* Jag vet inte riktigt hur många kilometer det var men det kändes som en lååång väg. 😛 Men även om vägen var hoppig, skuttig, dammig, grusig och allt den nu var, så var den samtidigt otroligt vacker! Äkta genuin svensk landsbyggd när den är som allra bäst. Och så en härlig svensk sommardag på det. En perfekt nationaldag! 😀

Veronica, Danne, deras äldsta son, Håkan och jag åkte iväg på en hojtur för att hälsa på Veronicas föräldrar i deras sommarstuga. Vägen dit var fullkomligt galen! *skratt* När vi följde efter Danne in på den sista biten av vägen så trodde Håkan att han drev med oss. Haha! Han sade efteråt att det var den värsta vägen han nånsin kört på, och med tanke på alla hans år på motorcykel så kan ni kanske tänka er. 😛
Men vägen, eller snarare kostigen..haha.. slutade på ett helt underbart ställe. 🙂

 

sveriges-nationaldag2

 

Det var otroligt fint därute vid sjön, men det blåste enormt därute idag. Det kanske var därför Veronicas föräldrar inte var där. *s* Men vi stannade där en stund i allafall och sträckte på benen och njöt av de vackra omgivningarna.

 

sveriges-nationaldag3

 

Håkan och Danne står och beundrar utsikten. 🙂

Plus lite blandade foton på omgivningarna.

 

sveriges-nationaldag4

 

sveriges-nationaldag5

 

sveriges-nationaldag6

 

 Eftersom det inte fanns någon ute i sommarstugan så bestämde vi oss för att åka hem till Veronicas föräldras hus i stället. Och där stötte jag på mitt drömhus! Jisses, säger jag bara! Jag tog några kort, men jag tror man måste se det i verkligheten för att få en helt rättvis bild av det. Det är såå vackert! 😀 Det är tre rum och kök på bottenplan och fyra rum på övervåningen plus två badrum. Jag vet, på tok för stort för Håkan och mig. *skratt* Men åhh så vill ha! 😀

 

sveriges-nationaldag7

 

sveriges-nationaldag8

 

Garage i huset, så jag tror inte man hade behövt kasta det efter Håkan heller…hehe!
Rummet bakom det lilla utebordet och stolarna är däremot mina domäner – köket! 😀 Ett stort, härligt kök med massor av arbetsytor. Perfekt för mina marantonbak och matlagningsdagar. 😀

 

sveriges-nationaldag9

Dock visade det sig att ingen var hemma här heller. *garv* Så gick det med vår lilla överraskningstur. *s* Däremot var två andra små knoddar hemma och stod och hoppade av glädje i hundgården. =))

 

sveriges-nationaldag10

 

Sessan heter taxen men drevern minns varken jag eller Veronica namnet på, retligt nog. Han är en ny stjärna i huset. 🙂 Taxen kallar dock Veronica för Taxametern. Hehe! De var i allafall jättegoa, till och med taxen. 😛 Jag är lite skeptisk till taxar i normala fall, men den här var faktiskt både söt och mysig.

 

sveriges-nationaldag11

 

Ännu en liten sträcka-på-benen-paus utanför Veronicas föräldrars hus..haha!  Här är vi på väg att sticka vidare till Vegby för att ta en fika där i stället.

 

sveriges-nationaldag12

 

I Vegby var det vrålmycket folk av någon anledning, något nationaldagsfirande av nåt slag. Så där var det helt möjligt att få nåt att äta eller dricka. Dom kunde inte ens säga hur lång väntetid det var på fiket. Så det slutade med att vi satt på parkeringen bredvid hojarna och käkade kakor och drack coca cola som Veronica haft med sig i sadelväskorna.

Till slut fick vi tokköra hem för att hinna hämta lilleman innan mamma skulle iväg på möte. *s* Ett härligt men något annorlunda firande av Sveriges nationaldag. 😀

 

Nu ska jag kika på tv och äta glass och bara koppla av. Det känns i kroppen av man åkt en bra bit idag.

Hoppas ni haft en fin dag alla därute, och på återseende i morgon igen.

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. veronica säger:

    Hahahaha Vilken resa det blev.
    Bilderna var hur ljuvliga som helst, Tack för en fin nationaldagsfirande utan ”fika Tårta” på Caffe… <3

Kommentarer är stängda.