Allmänt

Ett litet smakprov! ;-)

western1

God kväll alla! Det blev en längre tur än vi hade räknat med ikväll. Det var inte mer än lite drygt en timme sen som jag kom hem, men då hade jag hämtat upp Loxy hos mamma också. Så nu är jag riktigt redigt trött, det måste jag erkänna, men det var värt varenda gäspning! *s* Vilket helt fantastiskt ställe! Och vilka grymt häftiga motorcyklar och bilar man fick se där. Alla dessa snygga hojar och läckra amerikanare som har gömt sig i små garage och putsats på under vinterhalvåret och som nu dyker upp på vägarna och olika fikaställen. Jag fotade förstås en hel del, och jag ska lägga ut dem här sen, men nu ikväll orkar jag bara inte. Det blir ett litet smakprov på Westerngaraget bara, och butiken där man kunde hitta hur mycket snygga grejer som helst. Och då snackar vi inte några töntiga cowboyhattar eller liknande. Det mesta i butiken var inredningsprylar i amerikansk bondromantisk stil men även en hel del modern glaskonst, kläder och smycken. Så otroligt mycket snygga grejer och priserna var nästan löjligt låga på vissa av varorna.

Men som sagt, jag återkommer med fler foton ifrån turen. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...