Allmänt

En underbar dag på Comwell Varbergs kurort!

comwell01

God söndagsförmiddag på er alla!

Hoppas ni haft en bra vecka. Jag har själv haft fullt upp (inklusive ett migränanfall och ett allergianfall av nåt slag) så jag har inte haft vare sig lust eller möjlighet till bloggande. Men nu är jag tillbaka i allafall. 🙂

Vart ska jag börja? Jo, det måste väl vara med vår underbara spadag  på Varberg kurort i veckan. 😀

Det var en ganska grå och blåsig dag, men det spelade ingen jätteroll eftersom det vi skulle göra lika gärna kunde göras inomhus. De flesta sakerna kunde bara göras inomhus. 😛 Men visst hade det varit skönt om man kunnat ta en prommis på stranden också. 🙂

Vi åkte hemifrån runt 9-tiden för att vara framme lite innan våra behandlingar började, så att vi kunde installera oss och byta om.

***

comwell02

***

När vi kom in så fick vi anmäla oss i en reception, där vi fick våra handdukar och badrockar. En värdinna visade oss runt och förklarade vart vi skulle ta vägen, vart alla olika saker fanns och när matsalen var öppen för lunch. Sedan var det dags att byta om och gå upp till våra behandlingar. Håkan hade valt en massage med heta och kalla stenar, medans jag valde en ansiktsbehandling. Dessutom valde jag till en extra behandling, i form att färg- och brynplock och färgning av fransar. Jag fick en jättegullig hudvårdsterapeut och behandlingen var fantastisk! Behandlingen utfördes med Kerstin Florians underbara produkter som jag bara älskade och jag har nog aldrig varit så nöjd med mina ögonbryn förr. 😀 Håkan tyckte att massagen var en intressant upplevelse och den kändes i nacken i ett par dagar efteråt. 😉 Han hade nästan krypit ur skinnet när massören lade på iskalla stenar..haha, men hela upplevelsen, med massagen, eteriska oljor och lugnet efteråt var jättefin!

Av naturliga skäl har jag inte så jättemånga foton ifrån den här dagen, dels för att jag inte tror att folk som är där för att koppla av vill bli fotade i poolen eller andra ställen, och dels för att jag helt enkelt hade mobilen inlåst mesta delen av dagen. 🙂 Men i mellanåt hade jag den med mig, som till lunchen till exempel.

***

comwell03

***

Efter behandlingarna var det nämligen dags för lunch i den vackra matsalen. Där inne var man tvungen att ha vanliga kläder på sig, annars var det fritt fram att gå omkring i badrocken över allt annars.

***

comwell04

***

comwell05

***

Håkan i matsalen. 🙂 Denna dagen serverades en kallbuffé som förrätt, med olika sorters sill, olika grönsaker och röror medans varmrätten bestod av havskatt med färskpotatis och räksås. Kaffe på maten förstås, och efter det satte vi oss en stund ute i foaljén för att varva ner efter lunchen.

Det fanns möjlighet att vara med i olika träningsgrupper, till exempel yoga, cirkelträning och annat, men vi valde att byta om till badkläder och inta den 32 grader varma saltvattenspoolen. 😀 Efter några simlängder förflyttade vi oss till bubbelpoolen. Där inne fanns även kallvattensbad, tropiska duschar och annat men vi höll oss till de varma poolerna. 🙂

***

comwell06

***

Efter badet tog vi en tur runt i anläggningen, kikade i shopen som bland annat sålde en massa hudvårdsprodukter, naturtvålar och annat och – det coolaste av allt – dom hade fiskpedikyr där. 😀 Massor av små Garra Rufa-fiskar som fixar bort döda hudceller på fötterna. Men när vi var där så satt det en lapp på akvarierna att ”fiskarna vilar”. 🙂 Så charmigt! Men jag är lite skeptiskt till det där ändå. Det är säkert jättebra, men jag har en känsla av att jag skulle tycka att det kändes ganska creepy..haha!

***

comwell07

***

Hur som helst – efter denna ljuvliga dag var det dags att börja ta sig hemåt till Borås igen. 🙂 Det var ju oerhört synd egentligen, att det inte var vackrare väder, eftersom det då brukar finnas olika saker utomhus också och jag hade gärna ätit lunchen ute på den mysiga uteplatsen. Men det är inte helt omöjligt att vi åker tillbaka hit nån dag, för ännu lite behandlingar och varmpoolsbad. 😀

***

comwell08

***

Hej då vackra Varberg och tack till Comwell för en underbar dag! 🙂


Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Åh vad härligt. 🙂

    Kram
    M I N DI
    som är tillbaka efter en lång bloggpause. 🙂

Kommentarer är stängda.