Allmänt

Och så var regnet här…

loxykollage21

 

God morgon på er alla!

 

Jahapp, då var sommardagarna över…

 Näää! 😛 Det får vi ju verkligen inte hoppas! Men det är ju inte utan att man blir lite orolig. Regnet här i stan har ju en tendens att aldrig sluta om det väl satt igång. Men jag ska försöka att inte vara så negativ. *s* Jag har massor av inomhusmåsten att göra som jag ska passa på att stöka bort nu när vädret är kasst. Men jag hade gärna haft det lite varmare. Det behöver ju inte bli kallt bara för att det regnar tycker jag. Sommarregn kan vara hur mysigt som helst, bara man slipper frysa. Jaja, nog om vädret.

 

Idag tänkte jag faktiskt baka lite. Det var ett tag sedan nu och jag känner för att fylla på frysen lite igen. 😀 Så jag måste iväg och handla på förmiddagen och då ska jag även köpa några säckar jord till mamsen så hon får hem det. Det är lite krångligt för henne att ta hem typ fem 50-literssäckar på bussen… 😉

Sen ska vi ta vägen om OnOff också, och lämna in laptopen på lagning. Den har typ spruckit upp i locket, så nu går det inte att stänga den ordentligt längre. Hoppas det där räknas som ett tillverkningsfel, för det är lite skumt att den har gått sönder just där bara av att användas. En laptop ska man ju kunna öppna och stänga som man vill liksom.

 

Hur som helst, hoppas ni får en fin dag alla, trots regnet. Jag kikar in lite senare, kanske med lite recept. 😀

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Hos mig hänger regnet i luften, men jag har också en hel del innegöra idag, skönt tycker jag. Vilken fin och söt blogg du har!

  2. cecilia (med Saga & Betty) säger:

    uch, regn! håller tummarna för att ni snart får sol.

    Hos oss lyser solen, men de e lite moln på himlen och blåder en hel del. men så länge vi slipper regn, så är vi nöjda (ler). fast måste erkänna att jag ibland längtar efter regn, de blir bättre luft efter en regnskur. Å sen är de ju mysigt att ligga inne å titta på film medans regnet öser ner (skratt).

    kram

Kommentarer är stängda.