Allmänt

Frostvit lördagsmorgon med störningar!

blabarsmoothie1

 

God förmiddag på er alla!

 

Har börjat min dag med en blåbärsmoothie och sitter nu här och funderar på om jag ska gå ner och slå ihjäl grannen. Dom har sprungit fram och tillbaka konstant sen tidigt i morse i lägenheten. Det är ett av barnen som gör det, och även om barn självklart ska få leka så går detta för långt! Jag tycker sjukt synd om dem som bor under. Dom måste ju vara helt knäckta vid det här laget, ifall jag som bor över lider så av det. Dunk, dunk, dunk, dunk, dunk, dunk…Hela j****a tiden, timme efter timme! Ungen måste helt klart ha nån bokstavskombination av nåt slag. För det här pågår varje dag, flera timmar och har så gjort i månader nu. Men oavsett det så anser jag att det är mammans sak att tänka lite på grannarna och be sitt barn lugna ner sig lite. Men det har hon inga som helst planer på, det har hon själv sagt när folk har varit och pratat med henne.

Äh, nu måste jag sluta. Men jag blir ju tokig på det här! Nu är det dock bara några dagar kvar tills hon ska flytta. Tack snälla hyresvärden! 😛 Frågan är bara vad 17 jag ska blogga om då? Haha!

 

Hur som helst  -idag är hjärtat iväg med kompisarna Danne och Kjellis på nån loppis för motorfreak i Skara, (tror jag det var. 😉 ) Dom åkte tidigt i morse så han var borta när jag vaknade. Men ikväll kommer dom hem till oss och har sin lilla månatliga whiskeykväll. 🙂 Jag måste iväg och handla lite käk till dem senare. Men nu ska jag först och främst gå ut en sväng med min morgontrötta hund och sedan blir det en stund i nagelhörnan igen.

 

Vad ska ni hitta på denna kyliga lördag?

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...