Naglar Skönhet & hälsa

Mina naglar idag…

rednails1

 

Hej på er i regnet!

 

Jag tittar bara in en liten sväng innan jag ska ta mig en middagsvila. Det är så himla krångligt med bloggandet just nu. Laptopen, där jag förstås har allt jag är van vid att arbeta med, är ju nedstängd och ska lagas, så jag får försöka fixa allt så gott det går på mini-pc’n och den stationära. Och ingen av de två har de programmen jag trivs bäst med och är van vid. Den stationära är det dessutom nåt annat mickel med, för den fläkten går precis konstant! Jag måste nog lämna in den på en genomgång igen. Det är inte normalt att den ska stå och tokgå precis hela tiden utan uppehåll.

Jaja, jag tänkte bara att jag skulle slänga in ett par bilder på mina naglar så som jag har dem just nu. De är nedklippta och vilar ifrån allehanda lösnaglar, lim och annat just nu men det behöver ju inte betyda helt naturella för det om man nu inte vill ha det. 🙂 Så här är mina NOTD, eller Nail of the day som förkortningen betyder. Ett uttryck som jag lärt mig av Monica på Nagelbloggat. 😀 Korten är tagna med mobilen, inte bästa kvalitén precis men det får duga idag. 😉

 

rednails2

 

Själv valde jag att lacka både dem och tånaglarna i Depends klarröda lack nr. 175. Sedan applicerade jag bara några enkla svarta blommor på, med röda rhinestones i mitten. Ett par av de mindre blommorna är vita i mitten. Avslutningsvis har jag förseglat lack och dekorationsstickers med O.P.I’s transparenta skyddande topplack. Inget märkvärdigt men det blev lite gladare nu när regnet och molnen dämpar sommarljuset tycker jag. 😀

 

Nej, nu ska jag stänga ner datorn så den här förbaskade fläkten får lugna ner sig lite. Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    snygga ringar !

  2. säger:

    Riktigt coola!

Kommentarer är stängda.