Mat & Bak

Skrubba potatis-dags…

potatis

 

Hej hej alla!

 

Det blev en lååång vila idag. Inte alls meningen. Men det här har varit en sån där riktigt tröttslö dag som det lätt kan bli när det börjar regna efter en period med sol och värme. Vi kom hem alldeles för sent från Knalleland idag, så jag satte aldrig igång något bak. Då hade jag förmodligen stått i köket och grejat till tolv-ett i natt. Så nu har jag lagt upp planeringen lite bättre, och ska sätta igång med bakningen tidigt i morgon bitti i stället. Jag ska ju göra lite olika saker och då vill jag helst börja så tidigt som möjligt på dagen.

 

Nu ska jag däremot skrubba färskpotatis. Jag verkligen tokälskar färskpotatis! Det är nog något av det godaste jag vet! Men det är ju ett himla pyssel att borsta dem. Jag skulle ha köpt en sån där skrubbhandske men det glömde jag förstås bort i går så det får bli rotborsten som vanligt. Och det resulterar nästan alltid i att jag får jaga runt efter de där små hala rackarna som ger sig iväg ut i köket överallt. Yttepyttesmå potatisar som är näst intill omöjliga att hålla kvar mellan fingertopparna samtidigt som man ska försöka komma åt med en borste som borstar sönder fingrarna snarare än potatisskalet. 😛

Visst kan man göra en stor historia av att skrubba potatis..haha! Snacka om i-landsproblem. *s*

 

Jahapp, nu ska jag i allafall sätta igång med pysslet. 😀 Ha en fortsatt fin eftermiddag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Tips på snygg lackfärg –

    http://nailtastic.blogspot.com/2010/06/orly-la-vida-loca.html

    P.S Idag kommer nog kul post:)

Kommentarer är stängda.