Allmänt

Snö, snö, snö…

morningsnow11

 

God morgon på er därute!

 

Hoppas ni har haft en god natt och en lugn morgon. Med tanke på hur det ser ut snömässigt, så skulle jag kunna tänka mig att en och annan haft det lite krångligt här på morgonkvisten. Jisses, vad snö!! Och det slutar ju inte heller? Hur mycket snö kan det komma liksom? 😛 Det här tycker säkert norrlänningarna är jättekul att läsa (jag kan ju bara gå till min egen gubbe här hemma.. 😉 ), med tanke på att dom är vana vi några meter snö, medans vi här nere tappar hakan när det kommer några decimeter. Men det är mycket för oss här nere. 😀

 

morningsnow2

 

Vårt fågelhus är ett perfekt mätexempel..hehe! Så här mycket snö har det aldrig legat uppe på taket, det är ett som är säkert!

 

Men det här innebär också ytterligare en snöröjning ute på rådjurens matplats idag. Jag får ta med mig snöskyffeln vi har i bilen, för det lär ligga en hel del där nu.

Annars idag då? Ja, först och främst ska det vara trevligt att vara vaken idag. 😛 Jag var ju helt slutkörd igår och bara sov. Jag var helt säker på att jag var på väg att bli sjuk jag också, men det verkar stanna vid snuvighet och lite tung i huvudet. Hoppas det i allafall.

Så idag blir det nog lite nagelpysslande om inget annat kommer i mellan. Men först måste jag städa badrummet. Det är mer än behövligt.. 😉

 

Ha nu en jättefin dag alla därute i snön! På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...