Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Lilleman i snön…

snowloxy1

 

Lilleman var inte helt road på promenaden idag. 😛

Han kan tycka om snö ibland, men då ska det vara torr snö. Inte som idag, med lera och slask i mellan snöhögarna. *s* Så han var ytterst skeptisk när vi kom ut och han insåg att han var tvungen att göra sina behov och läsa av dagens mail i det här otyget. 😛 Men jag fick honom att inse att det ändå skulle bli en tur och inte bara en sväng runt närmsta lyktstolpe. Vår lilla bortskämda dekadenta vovve. Hehe!

 

Nu har Håkan åkt iväg till läkaren för att ta bort sina stygn. Lilleman och jag stannade hemma, men Håkan bedyrade att han inte behövde något moraliskt stöd. *s* Det hade jag gjort. Men så är jag ju lite fjolligare med såna där saker också. Det kryper i mitt eget knä när jag tänker på vad han ska göra om en liten stund. Hua! Jag tycker verkligen att sånt där är tokläskigt! *s*

 

Själv har jag parkerat mig inne i min lilla manikyrhörna och påbörjat en ny uppsättning gelénaglar. Grundnaglarna som man bygger på är av olika typer. Dels enkla, ”vanliga” naglar som är lätta att bygga på. Men så finns där även små, korta naglar som ska illustrera en nagelbitares naglar, och dom är svårare. Men det vanligaste är ju att det är nagelbitare, eller sådana med korta naglar som lätt går av, som vill ha konstgjorda naglar, så det känns nästan viktigast att öva på just dessa. Men det är ett riktigt pillerjobb för att få det att se bra ut. Och min bestämda avsikt är att jag inte tänker bygga några gelénaglar på någon förän jag känner att jag behärskar det helt och hållet på nailtrainern. Så det är bara att träna vidare. Övning ger ju färdighet sägs det, och det stämmer bra har jag märkt. 🙂

 

Hoppas ni har en fin dag därute alla. Nu ska jag återgå till min hörna. =))

På återseende lite senare!

 

gelnails51

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Åh när du behärskar det måste du höra av dig! 😀

  2. Fantastiskt med snö, men så bor ni lite högre och lite kallare. Vi har bara fått några flingor än så länge..

  3. säger:

    Snygg han är i jackan lilla L! Tur att han har så han kan hålla sej varm i kylan. Kram

Kommentarer är stängda.