Naglar Skönhet & hälsa

Fler nageldesigner…

naildeko3

 

Lite nya nageldekorationer igen. 😀 Jag får ju en hel del gjort just nu av naturliga skäl. *s*

De här fotona blev dock urdåliga upptäckte jag när jag laddat över dem till datorn, men då orkade jag inte sätta dem på nailtrainern och fota om, så ni får ha överseende med lite suddiga och dubbelexponerade foton. Jag har försökt fixa till dem så gott jag kunde.
(förresten, det är mycket ni får ha överseende med just nu…haha!)

 

Hur som helst, nagel nummer 1 gjorde jag i olika guldnyanser. Den var lite pillig att göra på lillfingernageln som är såpass liten, så egentligen kommer den dekorationen mer till sin rätt på de andra fingrarna. Men jag har i allafall grundat med ett mörkare guldlack, lagt en tipp med en ljusare guldnyans och sedan byggt ett mönster med rhinstones och pärlor i olika guldnyanser.

Nagel nr. 2 är faktiskt mer en test än en nagel som jag anser färdig, men jag tänkte ändå att jag lägger upp den för jag gillar tanken. Jag hittade nämligen färdiga ”pärlhjärtan” att köpa på Tradera, men jag tänkte att det borde man ju kunna göra själv egentligen. Och det kunde man ju förstås, men jag lärde mig av det här att man bör markera en hjärtform på nageln först, som man kan gå efter när man applicerar pärlorna. I varje fall behöver jag det. 😉 Grunden är ett rosaaprikos lack från Mavala.

Tredje nageln är en lite mer utvecklad variant av en tidigare design med ränder i Harley-Davidsonfärgerna. Förra gången lade jag två organge och en vit rand på svart botten. Den här gången har jag lagt tunna ränder i svart/vitt/orange om vartannat. Och det här är även det ett övningsprojekt när det gäller att lägga tunna linjer på fri hand utan maskering.

 

Fjärde designen består av ett mörkt rosarött lack i botten och därefter har jag dekorerat nageln med tre blommor i ett tunt tygliknande material i form av nagelstickers. Därefter har jag lagt en ceriserosa rhinstone i mitten av varje blomma och därefter applicerat små ljusgröna pärlor som en blomstjälk. Den här designen har jag faktiskt valt att göra på en lösnageluppsättning till mig själv, men där har jag även lagt till pärlor i form av små gröna blad. Sommarnaglar. 😀 Bilder på dem kommer senare.

 

Till sist har vi den femte designen. Den lekte jag ganska ordentligt med, och efteråt insåg jag att jag borde ha uteslutit fjärilarna, men då var det försent. Men som sagt, man lär sig av sina misstag. 🙂
Här har jag grundat med ett mörkt ceriserosa lack och sedan målat två diagonala ränder med ett glitterlack som skiftar i olika nyanser mellan blått och lila. Det är lite svårt att få fram det på bild. På ena sidan av varje blå rand har jag applicerat en rad med rosa pyttesmå pärlor, och så avslutningsvis satte jag på tre stycken fjärilstickers, vilket jag själv tycker att jag skulle ha låtit bli. 😉

 

Jaha, det var senaste skörden av nya designer. I varje fall färdigfotade. Lite fler kommer efter hand.

Ha en fortsatt fin dag alla! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

  1. Dennis säger:

    Evelyn älskar den sista med fjärilar:)
    Ohhh! Den måste faster Indra göra åt mig:p

  2. Oroginal! 🙂

  3. säger:

    den med blommor är min favorit =)

  4. säger:

    Jättesnyggt!

  5. säger:

    Åh! Vilka fina naglar du gör.
    Jättefin hemsida du har förresten.
    Synd man inte bor i närheten så du kunde fixa mina naglar.
    Ha en bra dag!
    Kram Linda

Kommentarer är stängda.