Naglar Skönhet & hälsa

Senaste nageldesignen – Rosa, rosa, rosa! =))

naildeko-pink1

 

Hallå där ute på er! 😀

 

Då ska vi se om jag kan få ut alla utlovade inlägg. 😛

Jag börjar med den senaste nageluppsättningen med dekor i olika rosa nyanser.

 

Här har jag börjat med Depend skyddande baslack i botten. Sedan har jag grundat med ett lager vitt lack, Mavalas White nr.49.
Över det har jag lagt två lager av Depends ljust rosa pärlemolack, nr 28.
Sedan har jag låtit dessa lager torka ordentligt och därefter maskerat med en tippmall. Tippen har jag lackat i ett starkt rosa lack från Nailstar Two-Way Nail Art.

När tippen blivit dammtorr har jag tagit bort mallarna och dekorerat skarven med en rad ljust rosa rhinstones, och på ena sidan applicerade jag en rosa rosett som är en så kallad sliced decoration. De köps som en rulle eller ”stång”, som man skär upp till små, tunna ”bitar”. En stång ger ca 100 bitar eller dekorationer.
Avslutningsvis har jag lagt ett lager transparent skyddande överlack, O.P.I’s, för att försegla lack och dekorationer.

 

När jag gjorde de här naglarna var jag lite osäker på om jag skulle ha dem själv, eller om jag skulle ge dem till Nicole. Vi har ungefär samma nagelstorlek så det är ganska enkelt att fixa till den lilla skillnaden i efterhand. Hur som helst så blev hon helt förälskad när hon fick se dem, så då var det inte så mycket att orda om längre. 😀  De här ska Nicole ha, men jag ska nog göra en likadan uppsättning till mig själv sen. Det är den första helt rosa uppsättning jag gör, än har jag inte haft någon själv – och det är ju nästan skandal.. Haha!

 

Nehepp! Nu ska jag återgå till nagelhörnan. Må så gott alla, och ha en fortsatt fin söndag!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    sådär skulle jag absolut kunna ha mina naglar.. rosa! väldigt fint, du är duktig!

    ha en bra dag, kram

  2. säger:

    Tack! Ja det är svårt att förstå hur andra känner för vi alla känner olika! Men som du säger, sorgen finns ju alltid där! Ingen ska ju behöva känna såhär och genom att få skriva av sig är jätte skönt! 🙂
    Jättefin blogg du hade, gillar rosa 🙂

Kommentarer är stängda.