Allmänt

Eftermiddagsfika med två slagna hjältar… *s*

emiddagsfika1

 

Hej på er alla!

 

Hur har ni det därute? Har det varit en bra söndag? 😀

Själv har jag haft en bra men lite förvirrad dag. *s* Sömnbristen har börjat ge sig till känna ordentligt, så jag har känt mig lite förvirrad av och till, och inte riktigt fungerat som vanligt. Men jag har i allafall fått gjort lite i manikyrhörnan, och jag har gjort klart middagen för ikväll. Den ska bara in i ugnen när det är dags. Idag blir det Flygande Jakob. 😀 Jag blev så himla sugen på det när min bror gjorde det härom dagen, så idag svängde jag ihop en egen till oss här hemma. =))

Men än är det inte dags för middag, så jag har gjort i ordning en kaffebricka med lite eftermiddagsfika till oss. Och en liten ”fika-kaka” till Loxy förstås. 😛 Han blir helt förstörd om jag kommer med kaffebrickan och har glömt hans kaka. *skratt*

 

utslagna1

 

Så nu ska jag ta och väcka mina två utslagna tröttgökar och se om jag kan få lite sällskap. *s* Kolla bara på dem! De här två har sovit hela natten och här ligger dom trynandes, medans jag som har varit vaken hur länge som helst är tokvaken, utan minsta känsla av att jag skulle kunna somna. Hur orättvist kan det bli? *Skratt*

 

Jaja, nu ska dom inte få sova mer i allafall. 😉 Jag vill ha fikasällskap! =))

Ha en fortsatt mysig söndag därute alla, och på återseende senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    vi har haft en bra söndag. Redan ätit middag, M lagade potatisgratäng å kött till oss (mums).

    Eran middag låter super smarrig, de va länge sen vi åt de… Kanske borde sätta upp de på matlistan?! (funderar)

    ha en fortsatt mysig kväll. kram från oss

Kommentarer är stängda.