Allmänt

Mysmorgon med tända ljus…

morgonpigg1

 

God morgon på er därute i mörkret! 🙂

 

Då var det morgon ja, och lite mer rimligt att sitta uppe och blogga. 😉 Jag fick en kvarts sömn i natt – Wow! *s* Det var den stunden jag brann av och när jag vaknade trodde jag att jag hade sovit i minst tre timmar, så väck kände jag mig. Och då hade det alltså bara gått 15 minuter.
Ja, sen har jag varit vaken resten av natten. Vid sex-tiden kom Håkan upp, då kunde inte han heller sova mer, så vi satte på morgonkaffet, gjorde i ordning lite frukostmackor, tände ljus och hade en riktigt mysig söndagsmorgon. =)) Sen vaknade Loxy också (vad är det med alla idag? Han brukar ju sova till lunch om ingen väcker honom…) och då blev det en tidigt morgonpromenad i regn och mörker. Men det var otroligt skönt ute, så personligen njöt jag av att komma ut i friska luften en stund. Loxy njöt dock inte fullt lika mycket… *s*

 

Jaha, och nu är klockan inte ens åtta, och här sitter man en söndagsmorgon och är redan klar med alla morgonsysslor. Badrumsbestyren är avklarade, bäddning och disk är klart och Loxy har fått sitt och gått och lagt sig i soffan och somnat igen. Så vad 17 gör man nu då? *skratt* Det är becksvart ute fortfarande, hela huset är knäpptyst och det känns som vi är ensam vakna i hela området. Hmmm…undra om man kanske skulle sätta på stereon och hoppa lite hopprep i sovrummet? Eller börja dammsuga riktigt brötigt? Grannarna körde nämligen igång sin stereo klockan två i natt och väckte förmodligen upp halva området. Jag riktigt frossar i hämnd- och skadeglädje över tanken på en bakfull granne som ligger och sover i rummet under oss nu och är ljud- och ljuskänslig, och vad jag skulle kunna hitta på för att göra deras morgon så jäklig som möjligt. 😛
Men det går ju inte tyvärr. Då stör jag alla andra grannar som förmodligen definitivt behöver sin morgonsömn idag efter ännu en störd natt. Jag vet – man ska inte sänka sig till samma nivå som idioter, och man ska inte vara hämndlysten. Men varför måste man alltid vara så himla korrekt? Jag erkänner gärna att jag hade njutit av att väcka upp bakfulla grannar idag. 😉

 

Men så roligt får jag alltså inte ha det, så jag får väl hitta på något annat. =)) Jag funderar på att sätta igång med en ny uppsättning naglar. Mycket av det senaste jag har gjort har ju varit designer i julstil, men det kommer ju en nyårsafton också. Och någon glammigare och glittrigare kväll än den får man väl leta efter. Så det får nog bli morgonens lilla projekt. Nyårsnaglar! 😀

 

Hoppas ni haft en riktigt god natt därute, ni kanske till och med sover än, denna mörka söndag.
Så då önskar jag er en mysig morgon i stället, och en fin dag!

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Och snart ärdet sol och vår igen:) Godmorgon!

Kommentarer är stängda.