Allmänt

Morgonbabbel om allt möjligt…

kisseminnen1

 

God morgon på er därute!

 

Det blev en liten annorlunda morgonbild idag. 🙂 Men igår när jag var inne på min systers hemsida så hade hon lagt upp foton på en av sina katter, en liten svart ullig kattunge som vi alla slogs om att få kela med i somras när vi var därute. Jag höll fullkomligt på att tappa hakan när jag nu fick se hur stor han har blivit! En riktig liten herre ju. 😀 Och en väldigt fin sådan dessutom. Det är ofattbart så fort bebistiden går, oavsett om det gäller människovalpar eller djurbebisar. 😉

 

Hur som helst, det blev inte mycket mer sova för mig i natt. Jag lade mig en stund, men var på benen lika fort igen, frustande av ilska över klådan. I badrumslådan hittade jag en cortisonkräm som jag fick för ett tag sedan av min läkare att använda sparsamt vid vissa tillfällen. Och då slog det mig att jag faktiskt haft liknande utslag vid tidigare tillfällen. Men bara några få små prickar, typ på ett finger eller så, och då skulle jag använda den här krämen för att lindra klådan. Jag vet att man ska vara försiktig med cortison, speciellt ute i solen. Men i natt gav jag blanka tusan i några försiktighetsåtgärder och tömde hela tuben över fötter, ben, armar, så mycket jag kom åt på ryggen och diverse andra ställen. Det tog inte bort klådan helt men jag inbillade mig i allafall att det lindrade den lite. Jag upptäckte för övrigt att jag hade rivit mig blodig på benen, så jag var bara tvungen att göra något. Hur som helst, oavsett om den hjälpte eller inte så är den verkan borta nu och jag det är lika jäkligt igen. Men jag vägrar att sitta på nån akutmottagning i flera timmar för klåda! Det finns nog andra som behöver den akuttiden bättre. Däremot ska jag nog be Håkan ta vägen förbi kompisen Veronica nu på morgonen och plocka upp en kräm som hon erbjudit mig. Tokan messade mig klockan halv tre i natt när hon hade läst mitt blogginlägg och erbjöd sig att sätta sig i bilen och åka igenom halva stan med salvan till mig. Självklart fick hon inte göra det, men bara den goa tanken gjorde mig så rörd att jag blev tårögd.

Hon är verkligen en ängel! rm-littleangelpurple-blank_molly

 

Nu är jag i allafall definitivt på benen och hur trött jag än är så är det ingen idé att försöka sova mer, så jag ska försöka komma igång med lite saker här hemma som måste göras. Om inte annat så håller det nog tankarna borta från både klåda och andra abstinensbesvär. 😉 Förhoppningsvis…*s*

Mygod vad jag har varit gnällig den sista tiden! Ni får verkligen försöka ha översende med mitt usla humör just nu, eller hoppa över bloggen några dagar och kika in igen när jag är tillbaka till mitt gamla positiva jag igen. *skratt* Jag kan bara säga att det kanske inte var alldeles toksmart att sluta röka just när man har ytterligare ett kraftigt irritationsmoment som klåda faktiskt är, men nu var det så jag gjorde och jag tänker inte använda mig att detta faktum som en ursäkt att börja igen. Så därför får ni lyssna på mina klagosånger en stund till. 😛

 

Ha nu en jättefin söndag alla, vad ni nu ska hitta på. Själv ska jag pyssla lite här hemma i väntan på Håkan som kommer från jobbet runt 10, för att vi lite senare ska vi åka iväg hem till hans ena son och svärdotter på lite söndagsmat. Det ska bli riktigt trevligt. 🙂

Må så gott alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Har du provat någon tablett med antihistamin mot klåda? Det finns ju receptfritt att testa, själv äter jag 10 mg kestine varje morgon. Enligt tester har jag ingen allergi men får kli av fibron..

Kommentarer är stängda.