Personligt

Jag kryper snart ur mitt eget skinn!

somnlosdet1

 

Hej på er därute i natten alla!

 

Ja, för att vara lördag så är det väl kanske inte så sent, men för min del, som gick och lade mig för ett bra tag sedan, så är det verkligen mitt i natten. Jag somnade som en stock så fort jag lade huvudet på kudden i kväll, och skulle förmodligen fortfarande sova – om inte den här förbaskade klådan hade väckt mig!

Det är verkligen helt olidligt! De här utslagen jag har fått, de är så yttepyttesmå att man knappt ser dem. Pyttesmå, nästan mer små knottror än utlag egentligen. Men de täcker varje yta av huden på kroppen och de kliar infernaliskt! Just i natt är fötterna, benen, armarna och ryggen värst och jag har legat i snart en timmes tid i sängen och bara tokkliat mig, ömsom med naglarna (tack o lov för mina långa naglar!) ömsom med hårda borstar. Hade jag råkat haft en stålborste hemma så hade jag rusat efter den direkt, så det är väl kanske tur att jag inte har det. Jag hade kliat sönder mig totalt då, det är jag övertygad om.

 

hospital

 

Undra just vad 17 det här är för något?? Jag har haft stresseksem en gång för lite drygt sex år sedan, men det var bara i armvecken och såg inte alls ut som det här. Det såg mer ut som riktigt kraftig psoriasis, och efter många om och men så försvann det också, med hjälp av min svågers psoriasissalva. Men det här – dessa små små prickar som man knappt kan se med blotta ögat, men som kliar så för jäkligt – vad är det??
Hur som helst – på måndag är det jag som står och bankar på dörren hos min läkare klockan åtta på morgonen. Då har han Öppen mottagning, så jag slipper vänta på någon tid. Ärligt talat skiter jag nästan i vad det är – bara jag får någon lindring för klådan. För det här är ett rent helsike och det spelar ju ingen roll vad jag gör. Hur mycket jag än kliar så ger det ingen som helst lindring, det kliar exakt lika mycket hela tiden, även under tiden jag river med både naglar, borstar och annat jag kan komma på.

 

Jaja, nu ska jag sluta älta de här förbaskade utslagen, men jag var bara tvungen att ösa ur mig lite ilska och frustration. Jag är toktrött och vill ju bara sova, ögonlocken hänger på trekvart. Men det finns ju inte en chans att jag kan sova nu. Jag vet att det inte hjälper, jag provade det härom natten, men jag ska nog ändå ta mig en dusch så slår jag åtminstone ihjäl lite tid. Det är hela 1 1/2 dygn kvar tills jag kan gå till min läkare, men i morgon ska vi hem till Håkans son och svärdotter och äta en bit. Det ska verkligen bli jättetrevligt och så får jag förhoppningsvis tankarna på annat än det här eländet ett tag. 🙂

 

string-heart-border-h

 

Hoppas ni sover gott därute ni andra, och gör ni inte det så hoppas jag i allafall att ni är vakna av trevligare skäl och av eget val. 🙂

Sov så gott när ni bestämmer er för det och ha en god natt och en trevlig morgon. Nu ska jag ta mig en dusch, så tyst jag kan så jag inte väcker upp alla grannarna i vårt ”pappershus”. 😛

 

Kram//En för tillfället mycket trött och irriterad Indra.. 😉

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. veronica säger:

    God Natt Ugglan!
    jag kan komma med cortison creme om du vill.(seriöst menat).
    Natti kram/V

Kommentarer är stängda.